Bedrijfsbeveiliging

Bescherm waar hard voor is gewerkt!

Van Klompenburg werkt continu aan een veilige werkomgeving, zodat u, uw medewerkers en uw activa optimaal beschermd zijn en de bedrijfscontinuïteit optimaal is.


 

Zoekt u oplossingen om uw organisatie te beveiligen? Weet u niet waar u moet beginnen, wat de grootste gevaren zijn, welke verplichtingen u heeft ten aanzien van bedrijfsbeveiliging? Van Klompenburg Beveiliging levert, installeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar professionele beveiligingssystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen.

Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen voor uw bedrijfspand, kantoor, winkel of terrein.

Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag of de beste oplossing voor uw kantoor, bedrijfspand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden van kantoorbeveiliging, terreinbeveiliging en (camera) beveiliging van uw bedrijfspand? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Brandbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Camerabeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Terreinbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Toegangscontrole voor bedrijven

Lees meer

Bootbeveiliging

Lees meer

Domotica

Lees meer
Bedrijfsbeveiliging Van Klompenburg Elburg

Brandbeveiliging

Verander elke ruimte in een brandveilige omgeving

Brandveiligheid in gebouwen; iedereen heeft ermee te maken. Wanneer er brandt uitbreekt, is het essentieel dat iedereen die zich in het pand begeeft zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht.

Uw brandveiligheid professioneel laten regelen? Van Klompenburg Beveiliging is een kenner op het gebied van veiligheid en heeft ruime ervaring met brandveiligheid. Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van brandbeveiliging, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Wij voorzien onder andere in brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties voor bedrijven, hotels, horeca, kantoren, scholen en winkels. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

Klompenburg-92

Inbraakbeveiliging

Bescherm uw pand, personeel en klanten

Inbrekers creëren niet alleen schade of verlies, maar tasten bovenal uw veiligheidsgevoel aan. Het alarmsysteem van Van Klompenburg signaleert ongewenst bezoek en handelingen en slaat in zo’n situatie alarm. Wij helpen u met de beveiliging van uw bedrijfspand. Onze betrouwbare camera’s en alarmsystemen waken 24/7 over uw eigendommen, zodat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

Van Klompenburg camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Zorg dat inbrekers uw pand overslaan

Ongewenste gasten houden we graag op afstand! Werk preventief met camerabewaking. Inbrekers worden immers afgeschrikt door de camera’s en zullen in de meeste gevallen een ander doelwit zoeken. Betreden onbevoegden toch uw terrein of pand dan registreert een beveiligingscamera dit en beschikt u over bewijsmateriaal. Camerabeveiliging is maatwerk. Elke situatie en elke omgeving vraagt een andere aanpak. Met onze kennis voorzien wij u van de meeste geavanceerde camerabewaking.

Van Klompenburg bedrijfsbeveiliging

Terreinbeveiliging

Geen ongewenste betreders meer op uw terrein

Met de juiste terreinbeveiliging wordt diefstal en vandalisme voorkomen. Maakt u zich zorgen omdat uw terrein onbemand is? Van Klompenburg beveiliging voorziet in verschillende terreinbeveiligingsoplossingen zoals gronddetectie, hekwerkbeveiliging, infrarooddetectie en radardetectie.

Bedrijventerreinen worden continu in de gaten gehouden om directe alarmopvolging mogelijk te maken. Elk terrein vereist een op maat gemaakte oplossing. Tijdens een vrijblijvend gesprek doen onze specialisten een veiligheidscheck om in kaart te brengen wat nodig is om uw terrein te beschermen tegen ongewenste betreders.

Van Klompenburg toegangscontrole

Toegangscontrole

Controle over wie op welk moment toegang verkrijgt

Toegangscontrole is het proces van wel of niet toegang verlenen tot een terrein, pand of bepaalde ruimte in een gebouw. Middels een systeem met verschillende middelen, zoals een intercom, slagboom, toegangspas en biometrische toegangscontrole wordt controle gehouden op welke persoon welke toegangen heeft. Een toegangscontrolesysteem registreert en controleert ingangen en checkt wie, waar en wanneer toegang verkrijgt.

Toegangsbeheer kan op talloze manieren worden vormgegeven. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bootbeveiliging Van Klompenburg

Bootbeveiliging

Maak het dieven moeilijk met bootbeveiliging

U bent vanuit uw verzekeraar verplicht uw schepen te beveiligen. Wist u dat uw verzekeraar gemakkelijker uitbetaalt bij calamiteiten, als u kunt aantonen dat uw boot optimaal beveiligd is? Boten en schepen zijn immers een geschikt doelwit voor inbrekers en dieven. U laat uw boot of schip regelmatig onbeheerd achter en dat is lokaas voor inbrekers. Cameratoezicht, alarmsystemen met afstandsbediening en inbraakbeveiliging biedt u de juiste oplossing en verzekerd u ervan om veilig van boord te gaan.

Ik wil mij graag laten informeren

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Gratis beveiligingsadvies met voorstel op maat*100% Vrijblijvend. Wij adviseren u graag vrijblijvend over onze beveiligingsoplossingen!

Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.

Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag of de beste oplossing voor uw pand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Lees meer
Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Lees meer
Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

Lees meer
Siemens Brandbeveiligingsinstallatie op de Ark van Noach

Siemens Brandbeveiligingsinstallatie op de Ark van Noach

Lees meer
Compleet beveiligingspakket voor Tuincentrum de Bosrand – Oegstgeest

Compleet beveiligingspakket voor Tuincentrum de Bosrand – Oegstgeest

Lees meer
Compleet beveiligingspakket voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Compleet beveiligingspakket voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Lees meer