Bedrijfsbeveiliging

Optimale beveiliging van uw bedrijfspand

Bescherm waar hard voor is gewerkt!

Van Klompenburg werkt continu aan een veilige werkomgeving, zodat u, uw medewerkers en uw activa optimaal beschermd zijn en de bedrijfscontinuïteit optimaal is.


Zoekt u oplossingen om uw organisatie te beveiligen? Weet u niet waar u moet beginnen, wat de grootste gevaren zijn, welke verplichtingen u heeft ten aanzien van bedrijfsbeveiliging? Van Klompenburg Beveiliging levert, installeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar professionele beveiligingssystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen.

Beveiliging bedrijfspand, winkel, kantoor of bedrijfsterrein

Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen voor uw bedrijfspand, kantoor, winkel of terrein.

Maatwerk bedrijfsbeveiliging advies met persoonlijke aanpak

Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag over de beste oplossing voor uw kantoor, bedrijfspand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden van toegangstechniek, kantoorbeveiliging, terreinbeveiliging en (camera) beveiliging van uw bedrijfspand? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op voor onafhankelijk beveiligingsadvies.

Brandbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Inbraakbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Camerabeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Terreinbeveiliging voor bedrijven

Lees meer

Toegangscontrole voor bedrijven

Lees meer

Bootbeveiliging

Lees meer

Domotica

Lees meer
Bedrijfsbeveiliging Van Klompenburg Elburg

Brandbeveiliging

Verander elke ruimte in een brandveilige omgeving

Brandveiligheid in gebouwen; iedereen heeft ermee te maken. Wanneer er brand uitbreekt, is het essentieel dat iedereen die zich in het pand begeeft zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht.

Uw brandveiligheid professioneel laten regelen? Van Klompenburg Beveiliging is een kenner op het gebied van veiligheid en heeft ruime ervaring met brandveiligheid in bedrijfspanden en kantoren. Vanzelfsprekend zijn wij volledig op de hoogte van actuele wetgeving en regelgeving op het gebied van brandbeveiliging voor uw bedrijfspand, zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen.

Wij voorzien onder andere in brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties voor bedrijven, hotels, horeca, kantoren, scholen en winkels. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

Klompenburg-92

Inbraakbeveiliging

Bescherm uw bedrijfspand, personeel en klanten

Inbrekers creëren niet alleen schade of verlies, maar tasten bovenal uw veiligheidsgevoel aan. Het alarmsysteem voor uw bedrijfspand van Van Klompenburg signaleert ongewenst bezoek en handelingen en slaat in zo’n situatie alarm. Wij helpen u met de beveiliging van uw bedrijfspand. Onze betrouwbare camera’s en alarmsystemen waken 24/7 over uw eigendommen, zodat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

Van Klompenburg camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Zorg dat inbrekers uw pand overslaan

Ongewenste gasten houden we graag op afstand! Van Klompenburg Beveiliging is specialist in camerabeveiliging voor bedrijven. Werk preventief met camerabewaking. Inbrekers worden immers afgeschrikt door de camera’s en zullen in de meeste gevallen een ander doelwit zoeken. Betreden onbevoegden toch uw terrein of pand dan registreert een beveiligingscamera dit en beschikt u over bewijsmateriaal. Camerabeveiliging is maatwerk. Elke situatie en elke omgeving vraagt een andere aanpak. Met onze kennis voorzien wij u van de meeste geavanceerde camerabewaking.

Van Klompenburg bedrijfsbeveiliging

Terreinbeveiliging

Geen ongewenste betreders meer op uw terrein

Met de juiste terreinbeveiliging wordt diefstal en vandalisme voorkomen. Maakt u zich zorgen omdat uw terrein onbemand is? Van Klompenburg beveiliging en toegangstechniek voorziet in verschillende terreinbeveiligingsoplossingen zoals gronddetectie, hekwerkbeveiliging, infrarooddetectie en radardetectie.

Bedrijventerreinen worden continu in de gaten gehouden om directe alarmopvolging mogelijk te maken. Elk terrein vereist een op maat gemaakte oplossing. Tijdens een vrijblijvend gesprek doen onze specialisten een veiligheidscheck om in kaart te brengen wat nodig is om uw terrein te beschermen tegen ongewenste betreders.

Van Klompenburg toegangscontrole

Toegangscontrole

Controle over wie op welk moment toegang verkrijgt

Toegangscontrole is het proces van wel of niet toegang verlenen tot een terrein, pand of bepaalde ruimte in een gebouw. Middels een systeem met verschillende middelen, zoals een intercom, slagboom, toegangspas en biometrische toegangscontrole wordt controle gehouden op welke persoon welke toegangen heeft. Een toegangscontrolesysteem registreert en controleert ingangen en checkt wie, waar en wanneer toegang verkrijgt.

Toegangsbeheer kan op talloze manieren worden vormgegeven. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bootbeveiliging Van Klompenburg

Bootbeveiliging

Maak het dieven moeilijk met bootbeveiliging

U bent vanuit uw verzekeraar verplicht uw schepen te beveiligen. Wist u dat uw verzekeraar gemakkelijker uitbetaalt bij calamiteiten, als u kunt aantonen dat uw boot optimaal beveiligd is? Boten en schepen zijn immers een geschikt doelwit voor inbrekers en dieven. U laat uw boot of schip regelmatig onbeheerd achter en dat is lokaas voor inbrekers. Cameratoezicht, alarmsystemen met afstandsbediening en inbraakbeveiliging biedt u de juiste oplossing en verzekerd u ervan om veilig van boord te gaan.

Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.

Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag of de beste oplossing voor uw pand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!

  Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

  Beveiligingsinstallaties bij ECG Projecten en Molenaar Badkamers – Nunspeet

  Beveiligingsinstallaties bij ECG Projecten en Molenaar Badkamers – Nunspeet

  Lees meer
  Alarminstallatie bedrijf en Dahua camerasysteem – Safebox Dronten

  Alarminstallatie bedrijf en Dahua camerasysteem – Safebox Dronten

  Lees meer
  Slagboominstallatie toegangscontrole – Dronten

  Slagboominstallatie toegangscontrole – Dronten

  Lees meer
  Alarminstallatie bedrijf – Totech Hattem

  Alarminstallatie bedrijf – Totech Hattem

  Lees meer
  Magnetic slagboom, speedgates en hekwerken – Navobi Ermelo

  Magnetic slagboom, speedgates en hekwerken – Navobi Ermelo

  Lees meer
  Bedrijfsbeveiliging bij Trendhout Tuinhuizen – Hattemerbroek

  Bedrijfsbeveiliging bij Trendhout Tuinhuizen – Hattemerbroek

  Lees meer
  Brandbeveiliging en camerabeveiliging Tuincentrum de Nieuwstad – Elburg

  Brandbeveiliging en camerabeveiliging Tuincentrum de Nieuwstad – Elburg

  Lees meer
  Electric Fence – Van Mossel KIA

  Electric Fence – Van Mossel KIA

  Lees meer
  Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

  Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

  Lees meer