Camerabeveiliging buiten

Beveiligingscamera buiten

De belangrijkste functie van beveiligingscamera’s buiten is preventie: zodra insluipers een camera zien hangen, zullen zij sneller uw huis overslaan. Wagen ze toch een poging, dan worden de boeven aan de hand van de haarscherpe beelden van de beveiligingscamera’s geïdentificeerd. De opnames kunnen als bewijsmateriaal worden gebruikt.

Gemakkelijker kunnen we het niet maken! Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u elke beveiligingscamera bedienen. Daarnaast kunt u live meekijken of met één druk op de knop een opname maken. De camera’s worden door onze veiligheidsexperts zo ingesteld dat er pas wordt opgenomen bij beweging en ook enkel het gedeelte van het beeld (grid) dat is toegestaan conform de strenge privacywetgeving.

Waar een buitencamera het beste te plaatsen?

De locatie van de camera’s is erg belangrijk. U wilt immers met zo weinig mogelijk camera’s zo veel mogelijk beeld verkrijgen. Wij geven u voorafgaand aan de installatie advies over de plaats van de camera’s. Uiteraard zorgen onze monteurs voor een nette installatie waarbij kabels worden weggewerkt.

Buitencamera’s mogen niet overal geplaatst worden. Van Klompenburg houdt daarom rekening met de plaatsing van de camera’s op publiek of privé terrein. Het informeren van voorbijgangers over de camerabewaking is verplicht. Middels een sticker of pictogram kunt u voorbijgangers op de hoogte brengen. Op deze wijze voldoet u aan de gestelde privacywetgeving en de bijbehorende regels en voorschriften.

Kosteloos advies van een beveiligingsexpert

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij het aanschaffen van een buitencamera advies wilt van een expert. Wij bieden u graag kosteloos advies op maat aan, zodat we samen tot een passende oplossing voor uw huis komen.

Neem contact met ons op!

Interesse in een beveiligingscamera buiten?

In gemiddeld 30 seconden komt een inbreker binnen. Het is van groot belang dat uw huis goed beveiligd is. Met de gecertificeerde alarmsystemen en beveiligingscamera’s van Van Klompenburg kunt u met een gerust hart uw woning achterlaten.

Wat kost een beveiligingscamera?

De kosten van een camerasysteem zijn afhankelijk van het aantal camera’s, de typen camera’s en de complexiteit van de installatie. Benieuwd? Vraag een offerte aan en u ontvangt binnen één week een prijs per mail.

Jaarlijks onderhoud

Bij een camerasysteem is jaarlijks onderhoud van groot belang voor de levensduur van het systeem. Ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. Met goed onderhoud komt u nooit voor verassingen te staan.

Offerte aanvragen voor buitencamera's

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!