Camerabeveiliging voor bedrijven

Zorg dat inbrekers uw pand overslaan

Camerabewaking in en om uw pand zorgt ervoor dat u met een gerust hart van weg kan gaan. Onze camerasystemen zijn zeer betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld op.

Nut van bewakingscamera’s

De belangrijkste functie van beveiligingscamera’s is preventie. Een inbreker zal een bedrijfspand, kantoor of openbaar gebouw met camera’s sneller overslaan en op zoek gaan naar een ander doelwit. Mochten inbrekers toch een poging wagen, dan nemen de camera’s de beelden op en kunnen de daders worden geïdentificeerd. De beelden leveren tot slot bewijsmateriaal op van de daden en schade die de inbrekers hebben aangebracht.

Privacy en regels omtrent beveiligingscamera’s

Aan het plaatsen van camera’s voor uw pand zijn enkele regels verbonden. U moet door middel van een bord of sticker aangeven dat u bewakingscamera’s heeft. Op deze wijze wordt de privacy van voorbijgangers niet geschonden. Camerabewaking dient voor de veiligheid van uw gebouw en eigendommen en niet voor het inspecteren van de omgeving. Wanneer een gedeelte van de openbare weg, omliggende panden of woningen zichtbaar zijn, is dit legaal, mits dit noodzakelijk is en ten behoeve van de bedrijfsveiligheid.

Let op: bewakingsbeelden mogen 28 dagen bewaard worden.

Lees meer over slimme camerasystemen

Kies veiligheid voor wat waarde heeft!

Camera installatie

Van Klompenburg zorgt voor een professionele en deskundige installatie van bewakingscamera’s voor uw pand. De monteurs zorgen dat de camera’s de juiste beelden filmt en dat er geen inbreuk wordt gedaan op de privacy van derden, zodat u voldoet aan alle wettelijke richtlijnen.

Beveiligingscamera’s bedienen en bekijken vanaf uw telefoon

Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u ten allen tijden uw camera’s bedienen. Kijk bijvoorbeeld live mee of laat een opname maken. Onze experts stellen al uw wensen aan en zorgen dat deze acceptabel zijn conform de voorgeschreven richtlijnen.

Live cameratoezicht

Wij houden een oogje in het zeil om uw veiligheid te optimaliseren. Dit doen wij door middel van bewakingscamera’s die live door onze bewakers bekeken worden. Dit kan 24 uur per dag, maar ook tussen specifieke tijden of als uw bedrijf tijdens weekenden en vakanties gesloten is. Wij ontzorgen u volledig.

Bij verdachte beelden, schakelen de bewakers hulpdiensten in. Op deze manier bent u ongewenste gasten een stap voor en wordt inbraak, vernieling of een overval voorkomen.

Professioneel advies

Om goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang. Hierbij wordt gekeken naar de afstanden, opstellingsmogelijkheden en het te bewaken gedeelte van het terrein of locatie in het pand.

Intercomsysteem met camera

Een intercomsysteem met camera is ideaal voor als u alleen welkome gasten wil toelaten tot uw terrein of pand. Via een spraakverbinding of spraak-beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt.

Toegang geven op afstand is zeer functioneel als u een selecte groep personen toegang wil verlenen aan bepaalde ruimtes in uw gebouw.

Intercomsysteem met domotica

Van Klompenburg Beveiliging speelt in op innovatie, waardoor het mogelijk is om op afstand uw alarm te bedienen, rolluiken te openen en te sluiten etc. Ook uw intercomsysteem kan gekoppeld worden aan de domotica installatie, waardoor u alle geautomatiseerde taken binnen één systeem kunt aansturen.

 

Lees meer over domotica

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Lees meer
Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Lees meer
Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

Lees meer
Siemens Brandbeveiligingsinstallatie op de Ark van Noach

Siemens Brandbeveiligingsinstallatie op de Ark van Noach

Lees meer
Compleet beveiligingspakket voor Tuincentrum de Bosrand – Oegstgeest

Compleet beveiligingspakket voor Tuincentrum de Bosrand – Oegstgeest

Lees meer
Compleet beveiligingspakket voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Compleet beveiligingspakket voor Remkes Food Products B.V. in Epe

Lees meer

Ik wil mij graag laten informeren

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Gratis beveiligingsadvies met voorstel op maat*100% Vrijblijvend. Wij adviseren u graag vrijblijvend over onze beveiligingsoplossingen!