Historie

Historie

 

Van Klompenburg Beveiliging is in 1996 gestart als specialist in het plaatsen van hekwerk voor de zakelijke en particuliere markt. In dit jaar vestigde
Willem van Klompenburg zijn bedrijf op zijn woonlocatie in ’t Harde. Hij begint met het produceren van sierhekwerk, schuifpoorten en inrijpoorten. Als extra dienst legt hij ook elektrische poorten aan. Het bedrijf groeit gestaag en neemt zijn eerste personeel aan: een elektricien voor het automatiseren van de inrijpoorten en schuifpoorten en een lasser voor sierhekwerk.

Al snel blijkt de werkruimte te klein en wordt er een nieuwe loods gebouwd. Zo krijgt het bedrijf de mogelijkheden om door te groeien. Naast hekwerken. worden er ook grotere schuifpoorten geproduceerd en is er meer capaciteit voor productie van hekwerk op maat.

Verhuizing 2006
In 2006 blijkt het terrein van Van Klompenburg niet langer geschikt voor de productie van de hekwerken. Er wordt een nieuwe plek gevonden in Doornspijk. De nieuwe locatie is geschikt om te groeien en Van Klompenburg breidt zijn diensten uit. Er wordt, in de productiehal, een eigen smederij aangelegd en een smid in dienst genomen. Naast hekwerken is beveiliging een belangrijke dienst geworden.

Beveiligingsbedrijf

In 2011 is Maurits van Klompenburg mede-eigenaar geworden en is zich gaan richten op de beveiligingsmarkt om zo als totaalleverancier bestaande en nieuwe klanten te ontzorgen!

Genomineerd ‘Beveiligingsbedrijf van 2015’
Als totaalaanbieder in veiligheid heeft Van Klompenburg in 2011 het keurmerk VEB ontvangen en is zij in 2015 genomineerd voor Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015.

Verhuizing
Sinds september 2016 is Van Klompenburg gevestigd in een nieuw pand in Elburg. Dit pand aan de Rietkraag 11 is voorzien van een modernere werkplaats, demoruimte en siertuin.

Historie
Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.