Historie

Een snelle terugblik

Het begon allemaal in 1997, toen Willem van Klompenburg op een woonerf in ’t Harde zijn bedrijf startte. In die tijd bestond het aanbod ‘slechts’ uit sierhekwerken, sierpoortenschuifpoorten en inrijpoorten. Als extra service bood Willem elektrische poorten aan. De 10 jaar erna groeide het bedrijf gestaag. In deze periode trad het eerste personeel in dienst: een elektricien en een lasser. Al snel was het tijd voor een nieuwe loods.

Van ’t Harde naar Doornspijk

In 2006 was een verhuizing noodzaak, de huidige locatie werd te klein. In Doornspijk werd de ideale locatie gevonden qua bereikbaarheid en groei. De diensten werden uitgebreid: er kwam een smederij en productiehal bij, waardoor er ook smeedijzeren hekwerken in eigen beheer konden worden gemaakt.

Gestaag groeide het aantal personeelsleden, maar ook de kennis in het bouwen van complexe hekwerken en het automatiseren ervan. Maurits van Klompenburg: “Als 18-jarige kwam ik in 2011 in het bedrijf. Bij het plaatsen van hekwerken kwam steeds vaker de vraag of we ook beveiliging konden leveren. Die tak vond ik interessant, dus dat heb ik op me genomen. Elk project is weer anders en je komt steeds nieuwe uitdagingen tegen: dat maakt het werk zo mooi.”

Uitbreiden in Elburg

Na een nominatie voor Beveiligingsbedrijf van het Jaar en meerdere onderscheidingen met de FD Gazellen Award – prijs voor de 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland – is Van Klompenburg in 2016 klaar voor de volgende stap. Er wordt een pand gebouwd op een mooie zichtlocatie in Elburg, aan De Rietkraag. Ook een nieuwe markt wordt aangeboord: die van de stalen deuren. Een woontrend die bijna niet meer weg te slaan is uit het moderne interieur. Willem: “Zowel voor hekwerken als stalen producten kun je via de site een aanvraag doen. Wij komen dan altijd bij de klant langs om in te meten en persoonlijk advies te geven. Staal geeft niet mee, dus het is van belang dat datgene wat we maken, in één keer goed is! Die gedrevenheid, klantgerichtheid en oog voor detail zorgen voor een hoge standaard bij onze medewerkers. In combinatie met onze totaaloplossingen streven we naar een tevreden klant die ook in de toekomst bij ons aanklopt.”

Het bedrijf werkt zowel voor (grote) bedrijfspanden als particulieren. Zo legt het onder andere beveiliging aan in de stadsloketten van Gemeente Amsterdam. Voor Kasteel Ruurlo werden luxe poorten en hekwerken gemaakt met bladgoud. Juist die afwisseling tussen grote projecten en opdrachten voor particulieren maakt het werk zo afwisselend en leuk. Maurits: “Er zijn constant ontwikkelingen in deze wereld. Zo zijn de stalen deuren nu enorm populair, maar ook houtlook poorten en thermische camera’s. Bovendien is bijna alles te bekijken of te bedienen via je smartphone, wat het gebruiksgemak enorm vergroot. We gaan graag elke uitdaging aan!”

Ja, ik wil het beste beveligingsadvies!

Genomineerd ‘Beveiligingsbedrijf van 2015’

Als totaalaanbieder in veiligheid heeft Van Klompenburg in 2011 het keurmerk VEB ontvangen en is zij in 2015 genomineerd voor Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015.

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!