Inbraakbeveiliging voor woningen

Koester een veilige leefomgeving

Wist u dat er elke 11 minuten een inbraak in Nederland plaatsvindt? Bij een onbeveiligd huis kan een inbreker binnen 30 seconden binnendringen. Daarbij brengen inbrekers niet alleen schade en verlies van kostbaarheden aan, maar tasten zij bovenal uw veiligheidsgevoel aan.

Professioneel alarmsysteem woning

Het professionele alarmsysteem van Van Klompenburg detecteert ongewenst bezoek en slaat letterlijk alarm. Niet alleen als mensen uw terrein betreden, maar ook als er een raam of deur ongeoorloofd geopend wordt.

Zo werkt een alarmsysteem voor huisbeveiliging

Een gecertificeerd alarmsysteem is de beste manier om inbrekers af te schrikken. Een draadloos alarmsysteem bewaakt uw woning, gezinsleden en kostbaarheden. Het alarmsysteem bestaat standaard uit een aantal componenten welke u zelf uitkiest. Met een app kunt het alarmsysteem op afstand bedienen.

De bewegingsdetectoren van het alarmsysteem registreren iedere beweging en zullen bij een ingeschakeld systeem direct melding maken. Het magneetcontact wordt gemonteerd bij een deur of raam en zal bij opening een melding doorgeven naar het systeem. De meldkamer schakelt indien nodig de hulpdiensten in.

Lees meer over alarmsystemen

Bediening alarmsysteem op afstand middels app

Via een internetverbinding heeft uw mobiele telefoon of tablet met een app contact met uw alarmsysteem. Ook als u meerdere camera’s heeft, zijn de beelden allemaal binnen één app te zien. Zo heeft u snel overzicht over de situatie rond uw woning, kantoor of winkel.

Ook als u niet in de buurt bent, ontgaat u niets. Niet alleen op locatie, maar óók op uw smartphone gaat het alarm af en kunt u maatregelen nemen. Alarmsystemen voor huisbeveiliging zijn perfect te combineren met camerabeveiliging.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek

Alarmsysteem koppelen aan 24/7 operationele meldkamer

Het beveiligingssysteem van uw huisbeveiliging kunt u verbinden met een meldkamer. Een alarmsysteem met meldkamer biedt extra veiligheid en gemak. Deze meldkamer is 24/7 operationeel en komt bij onraad direct in actie. Bijvoorbeeld door beveiligers of de politie in te schakelen. De meldkamer heeft een directe en constante verbinding met uw beveiligingssysteem. Als het alarmsysteem afgaat dat ziet de alarmcentrale dit direct via het inbraakdetectiesysteem. Zij nemen telefonisch contact met u of de door u aangewezen sleutelhouders. De sleutelhouders zijn bijvoorbeeld uw buren, familie of vrienden. In geval van nood, zoals bij een overval, inbraak of branduitbraak, schakelt de alarmcentrale hulpdiensten in.

Alarminstallatie integreren in domoticasysteem

U kunt ervoor kiezen om uw alarminstallatie te integreren in uw domoticasysteem. Via één systeem bedient u dan bijvoorbeeld de rolluiken, temperatuur en het alarmsysteem.

Persoonlijk advies inbraakbeveiliging

Van Klompenburg heeft een enorme hoeveelheid verschillende waarschuwingssystemen en inbraakdetectiesystemen voor optimale huisbeveiliging. Bedraad en draadloos, met beeld of met geluid, voor kleine woningen en grote woningen en villa’s, voor jongeren en ouderen. Het kan allemaal. Wij bieden u altijd het beste beveiligingssysteem voor uw woning inclusief professionele installatie. Onze adviseur vindt precies de juiste oplossing.

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

Lees meer
Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

Lees meer
Toegangscontrole woonhuis voor veilig gevoel

Toegangscontrole woonhuis voor veilig gevoel

Lees meer

Advies inbraakbeveiliging en inbraakpreventie

Advies nodig voor het beveiligen van uw woning? Van Klompenburg geeft graag advies over het optimaal beveiligen van uw huis.

Vul hieronder uw gegevens in voor professioneel advies voor de beveiliging van uw woning.

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!

  Kan ik ook advies krijgen over inbraakbeveiliging voor mijn huis?

  Kan ik mijn alarminstallatie laten installeren?

  Is woningbeveiliging advies gratis?

  Wat is inbraakpreventie?

  Hoe kan ik een alarmsysteem offerte aanvragen?