Alarmsysteem

Alarmsysteem

 

Inbraak geeft niet alleen schade of verlies van kostbaarheden, het tast ook uw gevoel van veiligheid aan. Een alarmsysteem van Van Klompenburg detecteert ongewenst bezoek en slaat letterlijk alarm. Niet alleen als mensen een terrein betreden, maar ook als er een raam of deur ongeoorloofd geopend wordt.

Een inbraakdetectiesysteem bestaat standaard uit een aantal componenten. Hieronder vallen het bedieningspaneel, bewegingsdetectoren en magneetcontacten. Via een code is het alarmsysteem in- en uit te schakelen. De bewegingsdetectoren registreren ieder beweging en zullen bij een ingeschakeld systeem direct melding maken. Het magneetcontact wordt gemonteerd bij een deur of raam en zal bij opening een melding doorzetten naar het systeem.

Als uitbreiding op de basiselementen van een inbraakdetectiesysteem zijn velerlei mogelijkheden. Hieronder vallen trildetectie, rookmelders en mistgeneratoren. De trildetectie wordt ingeschakeld bij hakken of breken in muur. De rookmelders kunnen worden aangesloten op het alarmsysteem, waardoor bij rookdetectie direct het alarmsysteem in werking treedt. En als schrikeffect bij met name hoge risico’s kan een mistgenerator zeer nuttig zijn!

Van Klompenburg heeft een enorme hoeveelheid verschillende waarschuwingssystemen. Bedraad en draadloos, met beeld of juist met geluid, voor woningen en bedrijven, voor jongeren en ouderen… het kan allemaal. Onze adviseur vindt precies de juiste oplossing!

1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Specialist in maatwerk
Specialist in maatwerk
24-uurs organisatie
24-uurs organisatie

Meer informatie over alarmsystemen? Neem contact op!

Onze merken

Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.