ISDN stopt: wat betekent dit voor uw alarmsysteem?

domotica

KPN heeft aangekondigd dat het bedrijf per 1 april 2022 stopt met ISDN. Dit betekent dat oudere en analoge beveiligingssystemen na die datum geen beveiliging meer kunnen garanderen. Lees wat dit mogelijk betekent voor uw beveiligingssysteem – en hoe uw beveiliging ook na 1 april intact blijft!

Heb ik een ISDN alarmsysteem?

Controleer bij de gegevens van uw beveiligingssysteem of deze nog een digitale inbelverbinding via ISDN heeft. Is dit het geval, dan is het goed om contact op te nemen met Van Klompenburg Beveiliging. We kijken samen naar een goede oplossing, zodat uw alarmsysteem ook na 1 april 2022 naar wens blijft functioneren.

Toekomstbestendig beveiligingssysteem: ga voor IP

Veel beveiligingssystemen zijn in de loop der jaren al overgestapt naar een IP-verbinding. In dat geval wordt er een connectie gemaakt met het IP-adres dat door uw WiFi-kanaal is opgezet. Op deze manier bent u verzekerd van hoogwaardige beveiliging en een goede connectie, ook wanneer uw beveiliging in contact staat met een eventuele alarmcentrale. Op zoek naar een hoogwaardige beveiliging voor uw situatie? Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Van Klompenburg beveiliging.