Jaarlijks onderhoud beveiligingsapparaten

U heeft een beveiligingssysteem op maat aangeschaft bij Van Klompenburg, de producten zijn door onze vakmensen geïnstalleerd en ze werken naar volle tevredenheid. Fijn! Vergeet echter niet het jaarlijkse onderhoud van onze systemen. Zo blijft u jarenlang plezier houden van uw aanschaf.

Onderhoud aanvragen

Waarom onderhoud beveiligingsapparaten?

Wellicht klinkt het uitvoeren van onderhoud aan uw camerasysteem, alarmsysteem of brandbeveiliging u een beetje overbodig in de oren. Af en toe controleren of de batterij het nog doet en verder draait alles wel, toch? Niets is minder waar. Jaarlijks onderhoud is van belang om uw elektronische beveiligingssystemen in topconditie te houden. Van Klompenburg biedt een onderhoudscontract aan waarbij wij jaarlijks uw installatie(s) controleren op onder andere updates en goede werking. Zo wordt u ontzorgd en kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze beveiliging.

Jaarlijkse controle brandmeldinstallatie

Goede werking van de brandmelders en/of het ontruimingssysteem zijn van levensbelang. Het is daarom verplicht om uw brandmeldinstallatie op regelmatige basis te laten onderhouden. Zo wordt onder andere getest of de brandmelders nog goed werken en of de meldingen juist doorkomen in het systeem. Enorm belangrijk in het geval van een noodsituatie! Wilt u uw brandbeveiliging of andere beveiligingssysteem in uitstekende staat houden? Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Van Klompenburg beveiliging!

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!