Kenteken herkenningssysteem parkeergarage

Wij maken parkeren efficiënt en eenvoudig

Klaar voor de toekomst? Kies voor een parkeersysteem met uitmuntende kentekenherkenning. Ons parkeersysteem zorgt ervoor dat bezoekers kunnen in- en uitrijden zonder te hoeven stoppen. Kortom, een efficiënte en snelle doorstroming.

De kentekenlezer verhoogt het comfort op uw parkeerlocaties. De terugkerende bezoeker kan direct doorrijden op kenteken bij de slagboom. De kentekenlezer verhoogt de veiligheid op uw terrein door het vastleggen van het kenteken in de transactie. Tijdens piekuren zal de doorstroomsnelheid aanzienlijk verhogen.

Gebruik de kentekenlezer als zelfstandige toegangsbeheer of voeg het toe aan uw bestaande parkeeroplossing. De kentekencamera heeft ingebouwde toegangsbeheer webpagina met kentekenlijst en openingsuren. Door kentekens op te slaan in de interne database kan er automatisch toegang worden verleend of geweigerd. Wanneer u een buitendisplay op de kentekenlezer aansluit kunt u ieder kenteken automatisch persoonlijk verwelkomen of de reden tot weigering weergeven.

Het nut van kentekenherkenning bij schade, vandalisme en criminaliteitsbestrijding

Omdat kentekens te herleiden zijn is het mogelijk om schade aan eigendommen te traceren naar de veroorzaker. Met kentekenregistratie wordt een foto van het voertuig geplaatst bij het kenteken. Deze gedetailleerde informatie over de nummerplaat en het type voertuig helpt de politie bij het achterhalen van veroorzakers. Dus vandalen of daders van misdrijven, zoals inbraken lopen liever een rondje verder wanneer ze in de gaten hebben dat er camera’s zijn. Daarnaast kan kentekenregistratie een bijdrage leveren aan inbraakpreventie.

Meer weten over kentekenherkenning?
Beveiliging | Van Klompenburg is uw specialist.

Voordelen kentekenherkenning:

 • Minder administratiekosten: kentekens (nummerplaten) zijn duurzaam en identificeren voor langere periodes voertuigen en eigenaren. Pasjes raken zoek, kentekens in de regel niet.
 • Nummerplaten worden niet uitgeleend om gratis van een parkeerterrein gebruik te kunnen maken.
 • Veiligheid en gebruiksgemak: bestuurders hoeven het voertuig niet te verlaten om toegang te krijgen. Bij slecht weer is dit een extra gewaardeerde service.
 • Kentekenherkenning zorgt voor een vlotte doorstroming van het verkeer.
 • Nummerplaatherkenning maakt het mogelijk per kenteken of klant parkeerinformatie te genereren. Na afloop van een periode kunnen de geparkeerde uren worden afgerekend.
 • Kentekenherkenning leidt tot managementinformatie over de bezettingsgraad van het parkeerterrein. Met deze kennis is optimalisatie van het rendement mogelijk.
 • Veiligheid en alarmering: snelle en automatische vergelijking met kentekens in de database kan leiden tot alarm bij onbevoegde of niet geregistreerde voertuigen.

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!