Klantbeoordelingen

Uw mening

Bij Van Klompenburg vinden wij de mening van onze klanten erg belangrijk. Hebben wij een project voor u gedaan? Geef uw beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Alvast hartelijk bedankt voor uw waardering.

Beoordelingen

  • Gemiddeld cijfer:
    9.3 ( van 0 - 10 )
  • Aantal beoordelingen:
    10
  • Meest recente beoordeling:
    24 september 2018

Scoreverdeling

Service 9.4
Deskundigheid 9
Kwaliteit 9.4
Zou u ons aanbevelen? 9.4
Fam. Hubbers
Gendt (Gelderland).
Gemiddelde score: 10

Automatische dubbele draaipoort.

24 september 2018
Zelf een gedetailleerd ontwerp met strikte wensenlijst gemaakt voor een op maat te maken en plaatsen automatisch dubbele draaipoort en tuinpoortje met smeedwerk, inclusief intercom passend op het bestaand camerasysteem. Dit in concurrentie aangeboden bij diverse hekwerkspecialisten. Alleen van klompenburg kon aan al onze eisen voldoen en als enige het totaal in eigen beheer tegen een concurrerende prijs realiseren. Wij zijn uitermate tevreden over de geleverde prestaties, de gemoedelijke sfeer van een enthousiast en vakbekwaam meedenkend team met een voorbeeldige inzet. Wij zijn heel blij gekozen te hebben voor “van Klompenburg hekwerken en beveiliging”, echt een topbedrijf !
Familie Laagland
Uden
Gemiddelde score: 10

Hekwerk

24 augustus 2018
Onze wens was om onze naam op de draaipoort te zetten, door Van Klompenburg is dit uitgevoerd en mogelijk gemaakt. Wij zijn zeer tevreden en goed te spreken over Van Klompenburg. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn hekwerk!
De Winter
Dordrecht
Gemiddelde score: 9

Poort plus Kentekenherkenning

9 juli 2018
Wij wouden een poort die alleen voor bestemmingsverkeer open zou gaan. Van Klompenburg had hiervoor de ideale oplossing, kenteken herkenning. Het systeem is goed en netjes aangelegd en het werkt perfect. Bedankt!
G. Klaassen
Putten
Gemiddelde score: 8

Dhr

2 juli 2018
Met toenemende inbraken bij ons in de omgeving gezocht naar een passende oplossing. Na online speurwerk uitgekomen bij van Klompenburg. Na een vrijblijvend bezoek van Maurits van Klompenburg op locatie een zeer gedetailleerde offerte ontvangen. Installatie kon snel worden aangelegd en er is netjes gewerkt. Topbedrijf!
Henk Hop
Delft
Gemiddelde score: 10

Sierhekwerk

28 juni 2018
Wij zijn zelf met een ontwerp gekomen voor een dubbele draaipoort, en precies zoals wij het getekend en bedacht hadden is het uitgevoerd. Kortom ben je dus zelf de architect van je hek. De intercom met camera die wij er ook bij hebben werkt zeer goed en de poort is makkelijk te bedienen via de intercom.
N. Oberink
Rijssen
Gemiddelde score: 8

28 juni 2018
Mark de Lange
Zwolle
Gemiddelde score: 9.6

Beveiliging

28 juni 2018
Goed geadviseerd en netjes uitgevoerd, kortom tevreden en een veilig gevoel!
Martine Kouijzer
Amsterdam
Gemiddelde score: 9

Beveiliging

28 juni 2018
We zijn erg blij met ons alarmsysteem, het werkt erg gemakkelijk via de app en is netjes geïnstalleerd door Zico.
Familie Lubberink
Bussum
Gemiddelde score: 9.6

Camera Beveiliging

28 juni 2018
Wij hadden als wens dat we over al op de wereld thuis konden mee kijken. Van Klompenburg heeft hiervoor de juiste oplossing gegeven. Wij raden Van Klompenburg zeker aan in verband met het feit dat ze bij ons de juiste oplossing snel en goed geleverd hebben.
H. Poot
Emmeloord
Gemiddelde score: 10

28 juni 2018
Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.