Missie

Onze missie: veilig werken, veilig wonen, veilig voelen

Van Klompenburg Beveiliging is een technologische en klantgerichte organisatie met passie voor kwaliteit, vakmanschap en service. Wij streven ernaar om werk- en woongenot aangenamer te maken, zodat mens en ondernemer zich veiliger voelen.

Maatwerk, investeren in innovaties, technologieën op het gebied van buitenbeveiliging en het juiste hekwerk dragen bij aan deze doelstelling.

Klant- en kernwaarden

Onze kernwaarden staan centraal bij alles wat we doen. Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren.

Veiligheid en groei

Wij kiezen ervoor om dit op een maatschappelijk verantwoorde wijze te doen. Wij willen zo een bijdrage blijven leveren aan onze leefomgeving en maatschappij. Onze medewerkers zijn belangrijk. Wij bieden hen een veilige en afwisselende werksituatie en hechten veel waarde aan hun persoonlijke groei. Dit uit zich in een uitdagende werkomgeving, waar volop ruimte is om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Vertel ons uw beveiligingswens

1-Persoonlijke vrijheid

Wij doen dit door de beste oplossing voor buitenbeveiliging aan te bieden en door het plaatsen van onze hekwerken en kwalitatieve camera-, alarm- en brandmeldinstallaties.

2-Vervulling van wensen

Dit doen wij door klantgericht te werken, goed te luisteren naar u en maatwerk te leveren. Wij zijn geen bedrijf op afstand, maar komen graag naar u toe. Wij denken mee en zetten uw wensen om in een technisch ontwerp. Voor én met u.

3-Duurzame producten

Wij produceren onze hoogwaardige producten. Onze producten worden altijd volbad verzinkt en gecoat volgens (inter)nationale richtlijnen. Hierdoor heeft u als klant gegarandeerd een kwaliteitsproduct.

4-Passende service 

Ook na de verkoop verliezen wij u niet uit het oog. Heeft u onverhoopt een storing? Dan zijn wij goed bereikbaar en u snel van dienst.

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!