Missie

Hier staan we voor!

 

Onze missie: veilig werken, veilig wonen

 

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is een technologisch en klantgerichte organisatie met passie voor kwaliteit, vakmanschap en service. Wij streven ernaar om werk- en woongenot aangenamer te maken, zodat mens en bedrijf zich veiliger voelen. Maatwerk, investeren in innovaties, technologieën op het gebied van buitenbeveiliging en het juiste hekwerk dragen bij aan deze doelstelling. Onze kernwaarden staan centraal bij alles wat we doen. Wij denken voor én met onze klanten om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te kunnen adviseren.

Wij kiezen ervoor om dit op een maatschappelijk verantwoorde wijze te doen en willen zo een bijdrage blijven leveren aan onze leefomgeving en maatschappij. Onze medewerkers zijn belangrijk. Wij bieden hen een veilige en afwisselende werksituatie en hechten veel waarde aan hun persoonlijke groei. Dit uit zich in een uitdagende werkomgeving, waar volop ruimte is om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Dit doen wij door:
Bijdragen algemene en persoonlijke vrijheid. Wij doen dit door de beste oplossing voor buitenbeveiliging aan te bieden en door het plaatsen van onze hekwerken en kwalitatieve camera-, alarm- en brandmeldinstallaties.

Het vervullen van uw wensen. Dit doen wij door klantgericht te werken, goed te luisteren naar u en maatwerk te leveren. Wij zijn geen bedrijf op afstand, maar komen graag naar u toe. Wij denken mee en zetten uw wensen om in een technisch ontwerp. Voor én met u.

Duurzaamheid producten. Wij produceren onze hoogwaardige producten. Onze producten worden altijd volbad verzinkt en gecoat volgens (inter)nationale richtlijnen. Hierdoor heeft u als klant gegarandeerd een kwaliteitsproduct.

Ook na de verkoop verliezen wij u niet uit het oog. Heeft u onverhoopt een storing? Dan zijn wij goed bereikbaar en zijn u snel van dienst.

Missie
Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.