Oplossingen voor hotels en verblijven

Beveiliging hotels en verblijven: uit & thuis veilig genieten

Op vakantie gaan hoort een feestje te zijn. Om alles in goede banen te leiden, is hoogwaardig beveiligen een must. Zo houdt de eigenaar van een hotel of (vakantie)verblijf met een gerust hart zicht op zijn pand en geniet de gast van een veilig gevoel. Bovendien dragen zichtbare camera’s eraan bij dat vandalisme en inbraken flink verminderd worden. Ontdek onze zichtbare én onzichtbare beveiligingsoplossingen voor de wereld van hotels en verblijven.

Zichtbare beveiliging hotels en verblijven

Bent u de eigenaar van een zomerhuisje dat u regelmatig verhuurt? Of bezit u een hotel van tien verdiepingen hoog? Voor beide geldt: veiligheid is belangrijk. Een oogje in het zeil houden middels camera’s geeft zowel u als uw gasten een veilig gevoel. De beveiligingsprofessionals van Van Klompenburg hebben diverse zichtbare oplossingen voor de beveiliging van uw pand.

 • Camerabeveiliging: op belangrijke en centrale plekken monteren wij camera’s die een totaalbeeld geven van wat er gebeurt in uw pand. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de privacy van de gasten. Het is echter wel verplicht om mensen op de hoogte te brengen van de aanwezigheid van camera’s. Dit gebeurt meestal middels het ophangen van een informatief bordje over camera-opnames.
 • Brandbeveiliging: om tijdig te kunnen handelen bij een noodsituatie, is goede brandbeveiliging een must. Brandmelders zorgen ervoor dat iedereen in het pand zo snel mogelijk gewaarschuwd wordt om het gebouw te verlaten. Naast brandmeldinstallaties faciliteert Van Klompenburg beveiliging ook ontruimingsinstallaties.
 • Slimme toegang middels toegangscontrole: geef uw gast eenvoudig tijdelijke toegang tot uw woning, vakantiehuis of een hotelkamer. Zo monitort u het bezoek en blijft u in beheer. Bovendien heeft u bij deze oplossing geen fysieke sleutels nodig die overgedragen moeten worden. Wel zo makkelijk!

Onzichtbare beveiliging hotels en verblijven

Naast zichtbare camera’s is er op het vlak van beveiliging ook veel mogelijk dat niet direct te zien is. Hiermee verrast u ongenode bezoekers, omdat u al op de hoogte bent van hun aanwezigheid vóór ze dit zelf door hebben. Desgewenst kan er een koppeling met een meldkamer gemaakt worden. Dan kan een securitybedrijf direct een melding krijgen en zo nodig polshoogte nemen.

 • Inbraakbeveiliging: goede inbraakbeveiliging is belangrijk voor uw eigen woonplezier en woongenot – en dus ook voor dat van uw gasten! Zorg dat onbevoegden niet zomaar uw terrein betreden door een alarmsysteem te laten installeren. U wordt direct geïnformeerd wanneer inbrekers bijvoorbeeld een raam openen (middels magneetcontacten aan de binnenzijde).
 • Terreinbeveiliging: gronddetectie is één van onze beveiligingsoplossingen die ervoor zorgt dat onbevoegden gesignaleerd worden vóór ze het zelf door hebben. Deze efficiënte vorm van terreinbeveiliging informeert u direct over ongenode gasten, zodat u de inbrekers een stap voor bent. Ook thermische detectie en radardetectie zijn kostbare hulpmiddelen bij het vroegtijdig opsporen van dieven.
 • Veiligheidsoplossing hotels en verblijven

  Heeft u een recreatieve woning of bent u eigenaar van een hotel? Dan kan het overweldigend zijn om uit te zoeken welke beveiliging u nodig hebt. Onze experts van Van Klompenburg beveiliging staan graag voor u klaar met passend advies en offertes op maat. Zo beslist u samen wat de beste beveiligingsoplossingen zijn voor een onbezorgd verblijf in uw accommodatie.

De werkwijze van Van Klompenburg kent 5 duidelijke stappen:

 1. Wij starten bij u op locatie
 2. De veiligheidsrisico’s worden in kaart gebracht
 3. Wij betrekken eventuele eisen of voorschriften van verzekeraar of Bouwbesluit
 4. Daarna krijgt u een passend en sluitend advies
 5. Installatie door erkende monteurs

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!
  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Lees meer