Oplossingen voor kantoor

Veilig werken op kantoor

Of er in uw kantoorpand nu 5, 50 of 500 mensen werken: veiligheid is van groot belang. Zelfs zo belangrijk dat er bij wet eisen gesteld worden over bijvoorbeeld kwalitatieve brandbeveiliging. Hoewel inbraakbeveiliging in principe niet wettelijk verplicht is, stellen veel bedrijfsverzekeringen die verplichting ook. Samen met de professionals van Van Klompenburg ontdekt u welke kantoorbeveiliging voor uw situatie geschikt is.

Brandbeveiliging kantoorpand

Voor een bedrijfspand moet de brandbeveiliging verplicht op orde zijn. U als ondernemer heeft immers de verantwoordelijkheid voor uw eigen personeel en bezoekers. Mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan is het van belang dat iedereen hierover snel geïnformeerd is. De meest gebruikte oplossing is de brandmeldinstallatie die de welbekende sirene laten horen. Het is echter ook een goede optie om voor een ontruimingsinstallatie te gaan. Deze laat een (vooraf) ingesproken boodschap horen, zodat de aanwezigen meteen geïnstrueerd worden waar ze naartoe moeten – of waar juist niet.

Solide inbraakbeveiliging voor kantoren

Van camerasystemen tot terreinbeveiliging: met een combinatie van de juiste veiligheidsproducten wordt uw kantoorpand extra beschermd tegen inbrekers. Kies bijvoorbeeld voor camera’s aan de buitendeur of een hoogwaardig alarmsysteem met magneetcontacten op deuren en ramen. Desgewenst kunt u het alarmsysteem koppelen aan uw eigen domoticasysteem of deze zelfs direct laten doorschakelen naar de meldkamer van een securitybedrijf.

Entree kantoorpand beveiligen

Hoewel personeelsleden gemakkelijk naar binnen moeten kunnen, wilt u niet dat onbevoegden zomaar in uw kantoorpand staan. Kies daarom voor hoogwaardige toegangscontrole en laat uw personeel binnentreden middels een tag, toegangscode of sleutel. Veelgebruikt alternatieven hiervoor zijn biometrische toegangstechnieken, zoals een vingerafdruk, irisscan of stemherkenning. Deze vorm van toegangscontrole wordt vooral gebruikt bij personeelsleden die vast in dienst zijn en die hiermee meteen inklokken in het tijdregistratiesysteem. Ook het parkeerterrein kunt u beveiligen en uitvoeren met parkeersystemen zoals een slagboom (eventueel met kentekenherkenning). Zo kan uw vaste personeel gemakkelijk het terrein of de parkeerplaats oprijden, terwijl gasten zich via een intercomsysteem moeten melden bij de receptie.

De werkwijze van Van Klompenburg kent 5 duidelijke stappen:

 1. Wij starten bij u op locatie
 2. De veiligheidsrisico’s worden in kaart gebracht
 3. Wij betrekken eventuele eisen of voorschriften van verzekeraar of Bouwbesluit
 4. Daarna krijgt u een passend en sluitend advies
 5. Installatie door erkende monteurs

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!
  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Lees meer