Oplossingen voor de logistiek

Logistiek optimaal beveiligen

De wereld van de logistiek gaat altijd door. Onze economie staat of valt met vlotte toevoer van producten en diensten – en de logistiek speelt hier uiteraard een essentiële rol bij. Om ervoor te zorgen dat uw bedrijventerrein en distributiecentrum vrij blijft van onbevoegden, zijn er diverse beveiligingsoplossingen beschikbaar.

Bedrijventerrein logistiek beveiligen

Het terrein van distributiecentra, winkels en bedrijven moet vaak beschikbaar blijven voor logistieke transporten. Zowel overdag als ‘s nachts is het daarom van belang dat u een oogje in het zeil kunt houden en onbevoegden niet zomaar uw terrein betreden. Kies daarom voor hoogwaardige toegangscontrole van Van Klompenburg beveiliging. Zo kunt u het terrein afsluiten met een kwalitatief hekwerk en een slagboom met intercomsysteem. Daardoor moet iedereen zich melden vóór hij of zij naar binnen kan rijden. De toegangsdeuren van een pand kunnen desgewenst alleen geopend worden wanneer u in het bezit bent van een tag of toegangscode, of door gebruik te maken van een biometrische toegangstechniek.

Gedeelde zones logistiek

U kunt medewerkers of bevoorraders toegang geven tot bepaalde delen van uw bedrijfspand. Zo kunt u middels toegangscontrole heel precies sturen wie waar mag komen. Geef personeel bijvoorbeeld een tag of toegangscode die ze kunnen gebruiken voor het magazijn, om hier goederen te laden en lossen. Ook de deur naar de kantine is met datzelfde toegangsmiddel te openen. De code geeft echter geen toegang tot het kantoor, zodat bevoorraders niet op plaatsen komen waar ze niet hoeven te zijn.

De werkwijze van Van Klompenburg kent 5 duidelijke stappen:

 1. Wij starten bij u op locatie
 2. De veiligheidsrisico’s worden in kaart gebracht
 3. Wij betrekken eventuele eisen of voorschriften van verzekeraar of Bouwbesluit
 4. Daarna krijgt u een passend en sluitend advies
 5. Installatie door erkende monteurs

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!
  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Beveiligingssystemen voor Bergman Clinics – Hilversum

  Lees meer