Opritverklikker

Er zijn verschillende soorten erf verklikkers om uw oprit, erf of terrein te beveiligen. Het grootste verschil in draadloze doorgangsmelders zit in de wijze van detectie. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen een lichtsluis en bewegingsmelder.

Zoekt u een doorgangsdetectie systeem, zodat u altijd wordt geïnformeerd als iemand uw terrein betreedt, dan is een draadloze opritverklikker (erf verklikker) dé oplossing. Geen kabels en ook geen intensief graafwerk.

Wat is een opritverklikker?

Een opritverklikker bestaat uit een sensor(en) en een bel. De draadloze opritverklikker sensor wordt aan het begin van de oprit geplaatst. Zodra iemand de sensor passeert klinkt in uw huis/pand de bel.

Een opritverklikker is draadloos, waardoor u geen kabels hoeft te graven of te trekken. Onze opritverklikkers zijn eenvoudig te installeren en kunnen, afhankelijk van het aantal obstakels tussen de sensoren en de bel, grote afstanden (tot max 1 km) draadloos overbruggen.

Wilt u de meldingen op uw smartphone ontvangen? Dit is mogelijk. Ook kunt u gelijktijdig met de melding op uw smartphone de camerabeelden bekijken. Van Klompenburg Beveiliging koppelt uw camerasysteem aan de opritverklikkers.

Lichtsluis als erfverklikker

Een infrarood lichtsluis wordt ook wel IR beam genoemd. Het bestaat uit twee sensoren op zonne-energie die tegenover elkaar geplaatst moeten worden. Een lichtsluis is een zeer betrouwbare manier van detecteren, omdat alleen een melding gegenereerd wordt, als de stralen tussen de sensoren doorbroken worden. Honden en katten worden niet gedetecteerd.

De beams zijn met een dubbele, of zelfs 3-voudige straal uitgevoerd. Zodra deze stralen gelijktijdig doorbroken worden, klinkt in uw huis of bedrijfspand de bel. De lichtsluis is zeer betrouwbaar en geeft geen valse meldingen bij bijvoorbeeld hevige weersomstandigheden.

De betrouwbare draadloze lichtsluis sensoren zijn aan te bevelen op plekken waar voldoende daglicht is en waar een begin en eindpunt wenselijk is. De afstand tussen de IR beams kan variëren tussen de 5 en 100 meter.

Ik wil gratis advies over opritverklikkers

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!