Professioneel alarmsysteem bedrijfspand

Bedrijfspand beveiligen

De overheid en uw verzekeraar verplicht u om uw gebouwen, activa en aanwezigen op elke mogelijke manier te beschermen. Dit betekent dat er in elk gebouw een gecertificeerd alarmsysteem aanwezig moet zijn en dat deze moet worden onderhouden door een professioneel en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Van Klompenburg is VEB erkend en installeert en onderhoud al uw beveiligingssystemen.

Gecertificeerd alarmsysteem

Van Klompenburg Beveiliging beoordeelt eerst de behoeften en eisen van de klant en doet vervolgens aanbevelingen over welk soort alarmsysteem het beste bij uw situatie past. Daarnaast bieden wij ook een scala aan diensten, zoals installatie, onderhoud, reparatie en bewaking van de alarmen van het pand.

Het gecertificeerde alarmsysteem wordt door speciaal opgeleide monteurs getest op betrouwbaarheid en kwaliteitsnormen voordat het geschikt wordt bevonden voor gebruik in beveiligde bedrijfsruimten.

Alarmsysteem bedrijf

Een alarmsysteem is een beveiligingssysteem dat elke inbraak of inbraak detecteert en de autoriteiten waarschuwt. Een bedrijfspand alarmsysteem is een alarmsysteem dat op een bedrijfspand wordt geïnstalleerd om het pand te beveiligen tegen diefstal, brand en andere calamiteiten.

Er zijn twee soorten alarmen: een brandalarm, dat mensen waarschuwt voor de aanwezigheid van rook of vuur; en een inbraakalarm, dat mensen waarschuwt voor de aanwezigheid van indringers. Het alarmsysteem detecteert inbraak of brand en informeert de meldkamer hierover. De meldkamer kan vanaf afstand hulpdiensten inschakelen.

Dit type beveiligingssysteem wordt geïnstalleerd in verschillende soorten commerciële gebouwen, zoals banken, kantoren, VVE’s, juweliers, winkelcentra, ziekenhuizen, scholen en meer.

Ik zoek andere beveiligingsoplossingen voor mijn bedrijf
Klompenburg-92

Alarminstallatie bedrijfspand

Een professioneel alarmsysteembedrijf is de beste keuze voor bedrijfspanden. Van Klompenburg Beveiliging biedt een compleet pakket aan beveiliging en beveiliging voor uw bedrijf, inclusief gecertificeerd alarmsysteem en meldkamer. Het installeren van de beveiligingssystemen wordt door onze opgeleide monteurs uitgevoerd. Het installatieproces is complex en vraagt expertise. Dankzij onze beveiligingsmonteurs bent u binnen de kortste keren beschermd tegen inbraak, diefstal en branduitbraak.

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!