Totaal beveiligingspakket ‘Zandverhalen’

Totaal beveiligingspakket 'Zandverhalen'

  • Locatie:Elburg
  • Type:Bedrijfshal

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Risco alarmsysteem
  • Morley brandmeldinstallatie
  • Dahua camerasysteem met meer dan 25 camera’s

Beschrijving

Een uniek, Bijbels museum van zand: dat is Botters, Bijbel en Blikken. De enorme hal aan de haven van Elburg is het toneel voor een scala aan zandsculpturen. Zij vertellen stuk voor stuk bijzondere verhalen uit de Bijbel. Voor een project van dergelijke proporties is goede beveiliging van groot belang. Van Klompenburg beveiliging heeft daarom een brandmeldinstallatie, een camerasysteem met meer dan 25 camera’s en een alarmsysteem geïnstalleerd bij deze Zandverhalen tentoonstelling in Elburg.

 

Morley brandmeldinstallatie

Een grote ruimte, veel bezoekers…  u moet er niet aan denken dat in die situatie (te) laat ontdekt wordt dat er brand is ontstaan. Een goede brandmeldinstallatie is dus letterlijk van levensbelang voor alle bezoekers die op dat moment aanwezig zijn. We hebben daarom een Morley brandmeldinstallatie gemonteerd in de hal van Botters, Bijbel en Blikken. Morley-IAS is onderdeel van de bekende onderneming Honeywell. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een grote speler in de wereld van brandmeldsystemen: van eenvoudige installaties tot innovatieve, intelligente systemen die in een groot netwerk functioneren.

 

Dahua camerasysteem met meer dan 25 camera’s

U heeft geen ogen in uw rug. Maar gelukkig kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Dahua! We plaatsten een uitgebreid camerasysteem met meer dan 25 camera’s in het Elburgse havenpand. Zo kunnen medewerkers alle hoeken van de hallen in de gaten houden. Het camerasysteem verhoogt de veiligheid en zorgt er daardoor voor dat u zicht houdt op dat wat zich in en rond uw bedrijf afspeelt.

 

Risco alarmsysteem bij Zandverhalen

Ongewenste gasten worden direct gesignaleerd met het Risco alarmsysteem. Risco beschermt vele miljoenen klanten over de hele wereld met haar kwalitatieve oplossingen op het gebied van beveiliging. Voortdurend ontwikkelen en nieuwe technologieën uitproberen is daarbij dagelijkse kost. Met een ruim assortiment beveiligingsproducten is Risco een allround speler in de markt. Door de combinatie van brandmeld-, camera- en alarmsysteem kan Zandverhalen in Elburg rekenen op een veilige omgeving voor zowel haar medewerkers als haar duizenden bezoekers. Ook op zoek naar een beveiligingsoplossing voor uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op!

Eén aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Eén aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Specialist in maatwerk
Specialist in maatwerk
24-uurs organisatie
24-uurs organisatie

Mogen we uw veiligheid ook verbeteren? Neem contact op!

Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.