Totaal beveiligingspakket bedrijfshal

Totaal beveiligingspakket bedrijfshal

  • Locatie:Elburg
  • Type:Bedrijfshal

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Beveiliging
  • Handmelders
  • Rookmelders
  • Camera’s
  • Tagsysteem
  • Vingerafdruklezer

Beschrijving

Een totaal beveiligingspakket van Van Klompenburg beveiliging ontzorgt u volledig. Ook de firma Allround zonwering – één van onze ‘buren’ op bedrijventerrein Broeklanden in Elburg – heeft dit ervaren. Daar mochten we het gehele pand voorzien van beveiligings- en alarmsystemen. Van hand- en rookmelders tot tagsysteem, vingerafdruklezer en camera’s: met hulp van de juiste systemen werkt u veilig, heeft u zicht op uw medewerkers en laat u uw pand ’s avonds met een gerust hart achter.

Een goede rookmeldinstallatie redt levens

Om een veilige werkplek te creëren voor u en uw medewerkers, is een rookmelder van levensbelang. Het is een wezenlijk onderdeel van het beveiligingspakket dat in veel kantoorpanden gemonteerd is. Het brandalarm waarschuwt u zodra het letterlijk onraad ruikt. Ziet u rook of vuur, maar heeft de rookmelder dit nog niet gedetecteerd? Dan kunt u middels een handmelder anderen waarschuwen voor dit gevaar. Door de handmelders op diverse plaatsen in het pand op te hangen, kunnen mensen elkaar ten allen tijde inlichten.

Beveiligingspakket en camera’s gaan hand in hand

Het geplaatste beveiligingssysteem is uitgevoerd met de nodige camera’s voor extra controle van het te bewaken pand. Zowel binnen als buiten zijn camera’s opgehangen, zodat elke ingang duidelijk in beeld is. Deze zogenaamde dome camera’s hebben door hun zwart/witte vorm een fraai uiterlijk en modern karakter.

Tagsysteem en vingerafdruklezer voor personeelsmanagement

Met een tagsysteem houdt u eenvoudig in de gaten wie uw bedrijfspand binnenkomt. Bovendien is het voor medewerkers een gemakkelijke manier om zichzelf toegang te verschaffen zonder een sleutel nodig te hebben. Per tag stelt u in welke ruimtes de desbetreffende taghouder mag betreden. Heeft een magazijnmedewerker geen toegang tot bijvoorbeeld de ruimte met het administratie-archief? Dan stelt u dit middels het tagsysteem eenvoudig in. Met de vingerafdruklezer klokt uw personeel gemakkelijk in en uit, zodat u een overzicht heeft van de gemaakte uren. Dit ontneemt zowel uw personeel als uzelf extra werk.

Eén aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Eén aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Specialist in maatwerk
Specialist in maatwerk
24-uurs organisatie
24-uurs organisatie

Mogen we uw veiligheid ook verbeteren? Neem contact op!

Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.