Alarminstallatie bedrijf en Dahua camerasysteem – Safebox Dronten

Safebox.nl is een betrouwbaar adres voor de verhuur van (tijdelijke) opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf staat bekend om hun flexibiliteit, comfort en veiligheid.

Dankzij de installatie van de beveiligingssystemen van Van Klompenburg Beveiliging kunt u uw spullen nu veilig opslaan bij Safebox. De volgende oplossingen zijn geïntegreerd:

Offerte aanvragen

Vanderbilt SPC beveiligingssysteem

Het alarmsysteem dat bij Safebox.nl is geïnstalleerd is veelzijdig en uitgebreid. Vanderbilt SPC staat bekend als het meest vooruitstrevende alarmsysteem van Europa. Er is een speciaal SPC software platform en eindgebruikers kunnen middels een app het systeem eenvoudig bedienen.

Als eigenaar van een bedrijfspand bent u lang niet altijd zelf in uw bedrijf aanwezig en daarbij komt het vaak voor dat inbrekers ’s nachts een poging tot inbraak doen. Een geavanceerd beveiligingssysteem is daarom een must! Niet alleen voor de veiligheid van uw werknemers en activa, maar ook omdat dit een vereiste is vanuit uw verzekeraar. Onze specialisten weten exact aan welke eisen u moet voldoen. Laat u ook vrijblijvend adviseren!

Voordelen Dahua beveiligingscamera’s

Dahua is een gerenommeerd merk in de beveiligingswereld. Uitstekende beeldkwaliteit en direct live meekijken, zijn enkele voordelen van het systeem. Bij Safebox zijn verschillende camera’s geïnstalleerd om ongewenste gasten op afstand te houden en indien nodig alarm te slaan. De eigenaar van Safebox kan live meekijken met de beelden en direct actie ondernemen.

Benieuwd naar de beveiligingsoplossingen voor uw pand? Klik op de knop hieronder!

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies aanvragen

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!