Alarminstallatie bedrijf – Totech Hattem

Totech is specialist in het hanteren en opslaan van vochtgevoelige apparaten. Hun oplossingen voor droge opslag leveren een lage, gecontroleerde luchtvochtigheid (<0,5%). Vochtabsorberende materialen, waaronder elektronische componenten, PCB’s (printplaten), nanovezels, contactlenzen, laboratoriummonsters, 3D-printpolymeren en andere kwetsbare materialen worden droog en vrij van binnendringen van water gehouden.

Onlangs is dit groeiende bedrijf verhuisd naar een splinternieuw pand in Hattem. Van Klompenburg heeft een geavanceerd alarmsysteem geïnstalleerd.

Van Klompenburg heeft de volgende beveiligingsoplossing bij Totech Hattem gerealiseerd:

Vanderbilt SPC Alarmsysteem zakelijk

Vanderbilt SPC is een bijzonder uitgebreid en multifunctioneel alarmsysteem. Het systeem biedt vele beveiligingsoplossingen in één, zoals inbraakbeveiliging en alarminstallaties. Totech heeft gekozen voor inbraakbeveiliging. Ook is er een mogelijkheid om brandmeldinstallaties en toegangscontrolesystemen in het alarmsysteem te integreren.

SPC beschermt bedrijven, eigendommen en activa. Het is een inbraakdetectiesysteem dat een veelzijdige en uitgebreide alarmbeheerfunctionaliteit biedt. Door het gebruik van cloudservices, eindgebruikers-apps en een speciale softwaresuite loopt SPC voorop bij moderne indringerdetectie.

Dit SPC inbraakdetectie systeem maakt via de meldkamer contact met de politie in geval van geverifieerd alarm. Totech vergroot met het geavanceerde alarmsysteem haar betrouwbaarheid en de veiligheid voor klanten en medewerkers.

Bediening alarmsysteem via tablet of mobiele telefoon

Bij beweging of inbraak krijgen de eigenaar van Totech en de door hem uitgekozen contactpersonen direct een melding op hun smartphone. Via een app kan het gebouw 24-7 worden gemonitord.

Service en onderhoud van beveiligingssystemen?

Goed onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang kunt blijven genieten van onze producten. Onze hekwerken en beveiligingssystemen worden daarom standaard geleverd samen met een onderhoudscontract. Eén van onze kundige servicemedewerkers komt jaarlijks langs om uw product volledig na te lopen en waar nodig te updaten, zodat deze in topconditie blijft. Hiermee voorkomt u storingen, maar voldoet u bovendien aan uw zorgplicht om de veiligheid van anderen te garanderen.

Veiligheid staat voorop; wij leveren uitsluitend systemen die voldoen aan alle veiligheidseisen.

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies aanvragen

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!