Bedrijfsbeveiliging bij Trendhout Tuinhuizen – Hattemerbroek

Trendhout heet u welkom in de wereld van exclusieve tuinproducten. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma tuinproducten van Douglas hout. Voor een exclusieve kapschuur, een aanbouwveranda, een zadeldak of buitenverblijf met plat dak bent u bij Trendhout aan het juiste adres. Ook een fraaie buitenkeuken kan in verschillende samenstellingen door ons geleverd worden.

Trendhout staat voor exclusiviteit, kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid. Dit kan het bedrijf realiseren dankzij de bedrijfsbeveiligingsoplossingen die Van Klompenburg Beveiliging heeft toegepast.

Van Klompenburg heeft de volgende beveiligingsoplossingen in het Tuinhuiscentrum gerealiseerd:

Beveiligingsoplossingen

Trendhout werkt preventief aan branduitbraak en inbraak middels een geïntegreerd alarmsysteem, brandbeveiligingsinstallatie en diverse hekwerken. Wist u dat u als ondernemer verplicht bent maatregelen te treffen tegen bedrijfsveiligheid. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete van de overheid of zal uw verzekering niet uitkeren bij schades aan het pand. Benieuwd aan welke eisen uw pand moet voldoen? Neem contact met ons op!

Siemens brandmeldinstallatie

Wist u dat u wettelijk verplicht bent maatregelen te nemen voor brandpreventie en brandveiligheid? Een brandmeldinstallatie detecteert, lokaliseert en signaleert brand in een vroegtijdig stadium, zodat er tijdig actie kan worden ondernomen. Dit zorgt ervoor dat iedereen het pand van uw bedrijf of organisatie op tijd kan verlaten en ongevallen, slachtoffers en schade kan worden beperkt. Bij Trendhout installeerden wij de Siemens brandmeldinstallatie. De brandmeldcentrale van Siemens biedt u dé oplossing om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. De betrouwbare brandbeveiligingsinstallaties van Siemens activeren bij het eerste teken van gevaar een gecoördineerd alarm en de blussystemen worden geactiveerd. De systemen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en productkwaliteit.

Vanderbilt SPC Alarmsysteem

Vanderbilt SPC is een bijzonder uitgebreid en multifunctioneel alarmsysteem. Dit platform is een modern, krachtig beveiligingssysteem voor al uw veiligheids behoeften. Vanderbilt biedt alarm, inbraak, brand, toegangscontrole, overval en domotica oplossingen in één systeem. SPC beschermt bedrijven, eigendommen en activa. Het is een inbraakdetectiesysteem dat een veelzijdige en uitgebreide alarmbeheerfunctionaliteit biedt. Bij calamiteiten maakt dit SPC inbraakdetectie systeem via de meldkamer contact met de politie.

Middels detectoren in en rondom het pand worden ongewenste bezoekers bij Trendhout gedetecteerd en wordt alarm geslagen. Ook wordt branduitbraak in een zeer vroeg stadium ontdekt en middels het alarmsysteem in het pand bekendgemaakt. Naast het letterlijk alarm slaan, ontvangen de door Trendhout aangegeven personen een melding van de calamiteit. Dankzij de gekoppelde meldkamer kunnen hulptroepen direct worden ingeschakeld.

Poorten en hekwerken Trendhout

Schrikdraadbeveiliging is het wapen in de strijd tegen criminaliteit en vandalisme en wordt steeds vaker ingezet door bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Het systeem geeft niet alleen een pijnlijke schok af als een inbreker of vandaal probeert binnen te dringen, maar zorgt tevens voor een alarm. Naast de spijlenhekwerken met schrikdraadbeveiliging, zijn ook industriepoorten gemonteerd. De elektrische schuifpoorten zijn een gebruiksvriendelijke, veilige en duurzame oplossing voor Trendhout.

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!