Beveiligingsinstallaties bij ECG Projecten en Molenaar Badkamers – Nunspeet

Van Klompenburg Beveiliging is trots om beveiligingsoplossingen te hebben geïmplementeerd bij twee prominente bedrijven in Nunspeet: ECG Projecten en Molenaar Badkamers. Door het installeren van geavanceerde beveiligingsapparatuur hebben we ervoor gezorgd dat deze bedrijven optimale beveiliging en gemoedsrust genieten.

De volgende oplossingen zijn geïntegreerd:

Offerte aanvragen

Siemens FC360 BMI – Betrouwbare brandmelding en rookdetectie

De Siemens FC360 BMI is een geavanceerd brandmeldsysteem dat is geïnstalleerd in het pand van ECG en Molenaar. Dit systeem biedt een betrouwbare detectie van brand en rook, waardoor een snelle respons mogelijk is in geval van een noodsituatie. Met de Siemens FC360 BMI kunnen onmiddellijk meldingen worden verzonden naar het beveiligingspersoneel en de brandweer, waardoor de veiligheid van de medewerkers en eigendommen gewaarborgd wordt.

SPC Van der Bilt alarmsysteem – Hoogwaardige inbraakbeveiliging

Om een hoogwaardige inbraakbeveiliging te bieden, hebben we het SPC Van der Bilt alarmsysteem geïnstalleerd in het bedrijfspand. Dit alarmsysteem is ontworpen om indringers effectief te detecteren en een alarm te activeren zodra een ongeautoriseerde toegang wordt gedetecteerd. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om meldingen naar de relevante autoriteiten te sturen, zodat snelle actie kan worden ondernomen bij een inbraakpoging.

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies aanvragen

Dahua camerasysteem – Geavanceerde videobewaking en monitoring

Om de veiligheid en monitoring te verbeteren, heeft Van Klompenburg Beveiliging het Dahua camerasysteem geïntegreerd. Met dit geavanceerde camerasysteem kunnen beide bedrijven een gedetailleerd overzicht krijgen van hun eigendommen, zowel overdag als ’s nachts. De Dahua-camera’s zijn uitgerust met functies zoals bewegingsdetectie en infraroodverlichting, waardoor elke verdachte activiteit direct kan worden vastgelegd. Het Dahua camerasysteem biedt een betrouwbare en efficiënte bewaking van de bedrijfslocaties.

Paxton toegangscontrole – Verbeterde toegangsbeheerprocessen

Het Paxton toegangscontrolesysteem is geïnstalleerd bij ECG Projecten en Molenaar Badkamers om de toegangsbeheerprocessen te verbeteren. Met dit systeem kunnen beide bedrijven de toegang tot specifieke gebieden beperken en autorisaties toewijzen aan medewerkers en bezoekers. Het Paxton toegangscontrolesysteem biedt geavanceerde functies zoals elektronische sleutels, tijdgebonden toegang en rapportage van toegangsactiviteiten. Hierdoor hebben de firma’s volledige controle over wie toegang heeft tot hun faciliteiten.

Poort met GSM-module – Veilige en gemakkelijke toegangsoplossing

Om de toegang tot het terrein te beveiligen, is een poort met een GSM-module geïnstalleerd. Deze poort biedt een veilige en gemakkelijke toegang voor geautoriseerde personen via hun mobiele telefoon. Met de GSM-module kunnen medewerkers en geautoriseerde bezoekers de poort openen door eenvoudigweg een telefoonnummer te bellen of een SMS-commando te sturen. Dit zorgt voor een efficiënte toegangscontrole en minimaliseert het risico op ongeautoriseerde toegang.

Uitgebreide beveiligingsoplossingen voor een veilige werkomgeving

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Van Klompenburg Beveiliging u kan helpen met uw beveiligingsbehoeften.

Advies aanvragen

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Wiljan staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!