Magnetic slagboom, speedgates en hekwerken – Navobi Ermelo

Navobi, onderdeel van de VanDrie Group, produceert kalvermelk zowel in zakgoed als bulk. De productie van de kalvermelk vindt plaats in een ultramoderne fabriek in Ermelo. De organisatie beschikt over een goed geoutilleerd laboratorium waar onderzoeken plaatsvinden. Navobi staat bekend om kwalitatief hoogwaardig, veilig en betrouwbaar

De fabriek en het laboratorium dienen goed beveiligd te worden. Van Klompenburg Beveiliging heeft het terrein voorzien van hoogwaardige spijlenhekwerken, speedgates en elektrische poorten. Vrachtwagens rijden af en aan om te laden en te lossen. Door de installatie van slagbomen kan het verkeer snel en efficiënt in- en uitrijden.

Van Klompenburg heeft de volgende beveiligingsoplossingen bij Navobi gerealiseerd:

Terreinbeveiliging Navobi

Navobi werkt preventief tegen inbraak en zorgt middels de slagboom voor efficiëntie logistiek. Wist u dat u als ondernemer verplicht bent maatregelen te treffen tegen bedrijfsveiligheid. Doet u dit niet, dan riskeert u een boete van de overheid of zal uw verzekering niet uitkeren bij schades aan het pand. Benieuwd aan welke eisen uw pand moet voldoen? Neem contact met ons op!

Magnetic slagboom

De Magnetic slagboom heeft een modern eigentijds design in een stevige stalen behuizing. De installatie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, bij het raken van eventuele obstakels voorkomt de rubber strip (in de boom verwerkt) beschadigingen en keert de boom onmiddellijk om. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De Magnetic wordt geleverd met ingebouwde motorsturing en een reflecterende kap. Inclusief aluminium boom en flitslicht in de bovenzijde van de kast. De slagboom is geschikt voor intensief gebruik en worden veel toegepast voor campings, jachthavens, VVE’s en bedrijventerreinen.

Poorten en hekwerken Navobi

Spijlenhekwerk is het wapen in de strijd tegen criminaliteit en vandalisme en wordt steeds vaker ingezet door bedrijven, particulieren en overheidsinstellingen. Daarnaast zijn speedgates geïnstalleerd die zorgen voor een supersnelle opening en sluiting. Net als bij een normale schuifpoort kunt u ook de speedgate laten vullen met spijlen, een dubbelstaafmat of een dichte vulling. De vouwpoorten zijn een gebruiksvriendelijke, veilige en duurzame oplossing voor Navobi.

Service en onderhoud van hekwerken en beveiliging?

Goed onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang kunt blijven genieten van onze producten. Onze hekwerken en beveiligingssystemen worden daarom standaard geleverd samen met een onderhoudscontract. Eén van onze kundige servicemedewerkers komt jaarlijks langs om uw product volledig na te lopen en waar nodig te updaten, zodat deze in topconditie blijft. Hiermee voorkomt u storingen, maar voldoet u bovendien aan uw zorgplicht om de veiligheid van anderen te garanderen.

Veiligheid staat voorop; wij leveren uitsluitend systemen die voldoen aan alle veiligheidseisen.

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!