Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Kies veiligheid voor wat waarde heeft!

Voor een nieuwe of gebruikte BMW bent u bij Broekhuis BMW in Enschede aan het juiste adres. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij Broekhuis terecht. Broekhuis BMW is dé aangewezen BMW specialist en helpt u graag op weg.

Broekhuis heeft maar één doelstelling; u onbezorgd rijplezier bieden. Dit kunnen zij bieden mede dankzij hun goed beveiligde bedrijfspand: beveiliging voor uw potentiële auto of uw auto die voor reparatie op locatie staat.

Van Klompenburg Beveiliging heeft verschillende beveiligingsoplossingen bij Broekhuis gerealiseerd. De camera’s houden het terrein en het pand in de gaten en slaat alarm bij ongewenste bezoekers. Dankzij de geïnstalleerde brandmeldinstallatie zijn alle medewerker en activa beschermd. Met zoveel waarde aan vervoersmiddelen is de juiste beveiliging een must!

Camerabewaking voor bedrijven

Beveiligingscamera’s schrikken af en zorgen voor kwalitatieve beelden. Inbrekers en ongewenste bezoekers schrikken af als zij ontdekken dat een bedrijfspand beveiligd is met camera’s. Door de beeldkwaliteit kunnen inbrekers worden geïdentificeerd. Broekhuis houdt met behulp van de camera’s een oogje in het zeil.

Zakelijke alarminstallatie

Met een alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand ongewenst in uw bedrijfspand is en geven dit door aan de alarmcentrale (meldkamer). De centralisten in de meldkamer kunnen dan de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen en indien nodig de politie inschakelen. Broekhuis koos voor een alarminstallatie om met een gerust hart hun pand te kunnen achterlaten.

Brandbeveiliging voor bedrijven

Een brandmeldinstallatie detecteert, lokaliseert en signaleert brand in een vroegtijdig stadium, zodat er tijdig actie kan worden ondernomen. Dit zorgt ervoor dat iedereen het pand op tijd kan verlaten en ongevallen, slachtoffers en schade kan worden beperkt.

Om vroegtijdig gealarmeerd te worden, heeft Broekhuis gekozen voor een brandmeldinstallatie. Op deze wijze kan als er rook wordt gedetecteerd, snel actie worden ondernomen.

Lees meer over brandveiligheid!

Autobedrijf beveiligen

Heeft u een autobedrijf, dan weet u dat goede beveiliging essentieel is. Het pand staat immers vol met waardevolle auto’s en gereedschappen. Wij komen graag langs om u gratis te adviseren!

Gratis adviesgesprek

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!