Beveiligingssysteem dierenspeciaalzaak

Zoo & Zo

Goede beveiliging in winkelpanden is essentieel om te voorkomen dat ‘klanten’ producten meenemen zonder ervoor te betalen. Zeker wanneer de ruimte groot is, kan een goed overzicht soms lastig zijn. Bij dierenspeciaalzaak Zoo & Zo in Ede mochten Van Klompenburg beveiliging en Geerts elektrotechniek daarom aan de slag om volop camera’s aan te leggen. Daardoor is het reusachtige pand van 5000 m2 met meerdere verdiepingen goed beveiligd.

Zoo & Zo

Toegangscontrole en (slimme) camera’s dierenspeciaalzaak

Om op klanten en medewerkers toezicht te kunnen houden, plaatsten we bij Zoo & Zo reguliere camera’s, slimme camera’s met gezichtsherkenning en badgereaders voor toegangscontrole. De Paxton toegangscontrole gebruikt het personeel voor het in- en uitchecken. De kloktijden verschijnen automatisch in een online overzicht. De (slimme) camera’s van Dahua zorgen voor een veilig gevoel voor zowel medewerkers als bezoekers. Bovendien kunnen personen die zich verdacht gedragen, door de hele winkel gevolgd worden dankzij gezichtsherkenning. Een mooie beveiligingsklus in samenwerking met Geerts elektrotechniek in Ede!

Zoo & Zo

Zoo & Zo: dierenwinkel voor liefhebbers

Bij Zoo & Zo vindt u een keur aan artikelen voor dieren. Van allerlei soorten voer tot speelgoed en verzorgingsproducten. In de showroom van 5000 m2 heeft u volop keuzemogelijkheden! Daarnaast is de winkel gericht op hengelsport en paardensport. In het kantoor van de dierenspeciaalzaak komen alle camerabeelden samen. Zo kunnen zowel de klanten als de eigendommen van Zoo & Zo goed in de gaten gehouden worden.

 

Heeft u ook een (groot) bedrijfspand en wilt u deze goed laten beveiligen? Neem vrijblijvend contact met ons. We bekijken graag samen de mogelijkheden voor uw situatie!

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!