Electric Fence – Van Mossel KIA

Elektrische schuifpoort voor uw autobedrijf

Voor Van Mossel KIA in Harderwijk realiseerden wij een elektrische schuifpoort. De schuifpoort is een veilige afbakening en daarbij ruimtebesparend door het schuifmechanisme. Dé oplossing voor ieder bedrijventerrein.

Naast de schuifpoort is het terrein verder omheind met dubbelstaafmathekwerken. Een dubbelstaafmathekwerk, oftewel een dsm hekwerk, is een ideale combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Het verfijnde van een gaashekwerk en de robuustheid van een spijlenhekwerk.

Electric Fence als extra beveiliging

Electric fence is een elektronisch detectiesysteem om potentiële indringers af te schrikken en te detecteren. Het systeem bestaat uit een raster van draden, horizontaal vanaf de grond tot circa vijftig centimeter boven de hekwerklijn. Het modulaire systeem maakt het mogelijk verschillende zones te combineren tot een perfecte oplossing voor uw hekwerken en poorten.

Hoe werkt schrikdraadbeveiliging?

Doordat de getwijnde draden zijn bevestigd aan de geïsoleerde profielen, blijven ze onder alle weersomstandigheden stevig gespannen staan. Een Electric Fence weerhoudt indringers over het hek te klimmen.

Het standaardraster heeft hoogspannings- en aardedraden. Een optionele ‘bipolaire’ configuratie heeft alleen hoogspanningsdraden voor een maximaal schokeffect en om sabotage onmogelijk te maken.

Electric Fence kan middels alarmcontacten gekoppeld worden met een inbraakalarmsysteem. Hierdoor wordt het alarm van een inbraakpoging snel en efficiënt gedetecteerd.

 

Ik wil advies over Electric Fence

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!