Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

Woningbeveiliging middels camerabewaking

Bij dit project realiseerden we huisbeveiliging. Onze klant woont in de bossen en wenste een beveiligde thuishaven om bewoners en omgeving veiligheid te bieden.

Optimale huisbeveiliging draait in eerste instantie om preventie. Onze adviseurs zijn bij de woning van de klant geweest om de zwakke plekken in kaart te brengen en op basis hiervan een op maat gemaakt beveiligingspakket op te stellen.

Camerabeveiliging en alarmsysteem voor particulieren

Door het installeren van beveiligingscamera’s worden inbrekers op afstand gehouden. Komen ze toch een bezoekje brengen, dan krijgt de klant hier een melding van en kan via een app met de beelden worden meegekeken. Dreigend gevaar? De hulpdiensten worden snel ingeschakeld!

Elektrische toegangspoort voor particulieren

Houtlook poorten zijn ‘hot’! De poorten hebben een houten look, maar de constructie bestaat uit staal, wat zeer sterk, onderhoudsvrij en duurzaam is. De toegang tot deze woning is gerealiseerd middels een elektrische draaipoort.

In de poer is een intercomsysteem met camera verwerkt, zodat de klant kan zien en horen wie er voor de poort staat en op afstand toegang gegeven kan worden.

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!