Slagboominstallatie toegangscontrole – Dronten

In de omgeving van Dronten plaatsten wij voor verschillende agrariërs slagbomen. Slagbomen zijn een uitstekende vorm van toegangscontrole. De bomen vereisen weinig ruimte en doen vlot hun werk. Slagbomen worden vaak toegepast bij vakantieparken, bedrijfsterreinen of privé-parkeerplaatsen. Door slagbomen te combineren met kaartlezers, intercomsystemen, kentekencamera’s, lange afstandlezers, handzenders en GSM-interfaces kan op diverse manieren toegangscontrole toegepast worden.

Offerte aanvragen

Automatische slagboom

Van Klompenburg zorgt middels de zonnepalen voor een eigen groene stroomvoorziening voor de slagboom. Vaste voeding, kabels of internet is geen vereiste. Van Klompenburg Beveiliging biedt de groenste oplossing geschikt op elke locatie!

Bij verschillende agrariërs in de omgeving van Dronten heeft Van Klompenburg Beveiliging automatische slagboominstallaties geïnstalleerd. Uiteraard gaat de slagboom niet ‘zomaar’ open. Hiervoor is geautoriseerde toegang nodig die kan worden gegeven d.m.v. bijvoorbeeld een afstandsbediening, via kentekenherkenning of een intercom.

Ook op zoek naar een snelle toegangscontrole voor uw terrein? We kunnen snel een prijs aan u geven. Vul hiervoor het contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op en aan de hand van enkele vragen stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op!

 

Gratis bedrijfsbeveiligingsadvies aanvragen

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!