Brandbeveiliging en camerabeveiliging Tuincentrum de Nieuwstad – Elburg

Geniet u ook zo van het heerlijke weer? Het is begin juni en dat betekent dat we de aankomende maanden kunnen genieten van het buitenleven. De ochtend beginnen met een kopje koffie op het terras en tot in de late avonduren een boek lezen met het achtergrondgeluid van tjirpende krekels.

Ook weer de tijd om lekker aan de slag te gaan in de tuin, de bestrating schoon te maken, de planten en het gazon weer bij te mesten en natuurlijk tijd om planten te poten. Tuincentrum de Nieuwstad in Elburg heeft veel zomerbloeiers te koop waaronder ook de populaire Festival colours. Ook zijn er weer volop groente, kruiden en fruitplanten te koop. Shop nu uw tuinartikelen in het beveiligde pand in Elburg.

Van Klompenburg heeft de volgende beveiligingsoplossingen in het tuincentrum gerealiseerd:

  • Notifier NFS8 brandmeldinstallatie
  • Risco LightSYS alarmsysteem
  • Dahua camerasysteem

Brandmeldinstallatie tuincentrum

De Bosrand werkt preventief aan branduitbraak door middel van de Notifier NFS8 Brandmeldinstallatie. Bij tuincentrum De Nieuwstad worden middels de geïntegreerde brandbeveiligings- en ontruimingsinstallatie zowel bezoekers als medewerkers beschermd. Zo is een brandmeldinstallatie geplaatst welke brand vroegtijdig detecteert.

Wist u dat u wettelijk verplicht bent maatregelen te nemen voor brandpreventie en brandveiligheid?

Alarmsysteem LightSYS voor tuincentra

De Risco Lightsys is een alarmpaneel van Risco Group welke geschikt is voor woonhuis en Midden Klein bedrijf beveiligingsoplossingen. De Lightsys is een alarmsysteem welke bedraad en draadloos kan worden uitgevoerd met alarmsensoren. Hierdoor is de lightsys gemakkelijk te installeren voor diverse projecten.

Bij De Nieuwstad hebben we dit alarmsysteem geplaatst. Als er een alarmgebeurtenis, verdachte inbraak of beveiligingsdreiging is, ontvangt de eigenaar van De Nieuwstad een real-time melding met videoclips of stilstaande beelden van de winkel rechtstreeks op de smartphone en kan direct actie worden ondernomen. Daarbij is buiten de openingstijden het alarmsysteem gekoppeld aan een meldkamer. De meldkamer kan bij zichtbaar gevaar de politie inschakelen.

Dahua Camerasysteem

Neem het zekere voor het onzekere! Beveiligingscamera’s verzamelen niet alleen bewijsmateriaal, maar schrikken ook af. Essentieel om uw pand mee te beveiligen. Mochten er overtredingen plaatsvinden, kunnen daders via de camerabeelden worden geïdentificeerd. Bij de Nieuwstad zijn verschillende camera’s geplaatst, zowel in het pand als daarbuiten. Zo kunnen vanaf het kantoor de beelden in de gaten worden gehouden.

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Maurits staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!