Reviews

16-11-2022
Fijne samenwerking met een perfecte service

Willem, Maurits en de mannen van Van Klompenburg ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking. Zowel de nieuwe slagbomen als het up to date maken van onze camera installatie hebben jullie zeer vakkundig uitgevoerd. Bedankt!

-Gerrit, Hierden
16-11-2022
Zeer tevreden over kwaliteit en samenwerking

Van Klompenburg heeft bij Schaap Holland het complete camerasysteem vervangen van analoge naar IP camera's.
De bestaande coax konden we hergebruiken alleen werkte dat bij Schaap Holland niet. We hebben toen samen met van Klompenburg technici in 1 dag alle camera's (14 stuks) omgezet van coax naar UTP bekabeling. Een compliment waard voor samenwerking en oplossingsgericht denken.

-Henk, Biddinghuizen
11-10-2022
Afspraak is afspraak en flexibel

Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Onze ervaring, of het nu alarm, camera's of hekwerk is, afspraak is afspraak. O ja, de poorten zijn made in Holland!

-Ronald, Almere
30-8-2022
Zorgvuldige service en een professionele aanpak.

Op de bonnefooi naar Elburg gereden. Een afspraak maken bleek wel gebruikelijk te zijn, desalniettemin werden we direct vriendelijke te woord gestaan. Na onze wensen voor een nieuwe toegangspoort te hebben doorgenomen is er nog een afspraak op locatie gemaakt om e.e.a. in te meten. Vervolgens hebben de montage teams het netjes geïnstalleerd. Ook tussen opdracht geven en daadwerkelijke montage waren nog enkele wijzigingen mogelijk. Al met al een prettige en professionele ervaring.

-Erik, Hierden
20-7-2022
Fijn en professioneel bedrijf!

Fijne mensen die met je meedenken en met kennis van zaken!

-Henk jan, Voorthuizen
14-7-2022
Als kritische consument zeg ik "PERFECT" !!!

Met volle overtuiging wil ik van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging B.V. aanbevelen aan eenieder die buitencamera's wil laten installeren !! Vandaag mijn beveiligings camera's laten installeren. Het kost een paar centen, maar daarvoor krijg je ook echt 'top kwaliteit en super professionaliteit'. Al mijn verwachtingen zijn meer dan overtroffen. De beide monteurs 'Chris en Erik' verdienen meer dan een pluim. Ze werken met heel hun ziel en zaligheid, super netjes en professioneel alsof het voor hun zelf is. Voor de drie buitencamera's werd vooraf middels een schouwing ter plekke 'goed doordacht' naar de meest optimale oplossing gezocht, waarbij onzichtbaarheid van de kabels en een minimum aan hak en breek werk het uitgangspunt is. Aan de buitengevels is er geen cm kabel te zien en ook binnen in het huis is alles keurig netjes, met het grootst mogelijke geduld ook onzichtbaar geïnstalleerd en afgewerkt. Tenslotte is de gehele installatie digitaal ingeregeld (inclusief de app) werd de recorder keurig in de meterkast geïnstalleerd en werd de installatie met geduldige uitleg en 100% functionerend aan mij opgeleverd. Ik heb twee woorden: GROTE KLASSE , SUPER BEDRIJF, SUPER MONTEURS, GEWELDIGE MENTALITEIT, HOOGSTE PROFESSIONALITEIT, ZEER KLANTVRIENDELIJK en HEEL BETROUWBAAR !!!

-Frank , Zeewolde
5-7-2022
Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze poort. De samenwerking en advisering met van Klompenburg hekwerk verliep vanaf het begin tot de afronding uitermate prettig. Zelfs toen ik zag, dat er toch nog iets niet helemaal waterpas was, werd dat alsnog binnen een paar dagen geregeld.
Top!

-G. van Veen, Giethoorn
7-6-2022
Eindelijk een bedrijf dat z'n toezeggingen meer dan waarmaakt!

Wij hebben in 2020 door Van Klompenburg een door ons zelf ontworpen schuifpoort laten maken en plaatsen. We hebben ons breed georiënteerd op de markt van schuifpoorten en zijn uiteindelijk bij Van Klompenburg terechtgekomen. Al vanaf de eerste ontvangst op het kantoor in Elburg voelde dat goed aan. We hebben samen met Edward Visser de ideeën besproken en uitgewerkt en gaandeweg het traject weer iets aangepast en verbeterd. Ze denken actief met je mee en zijn heel open en transparant in hun communicatie. Uiteindelijk heeft e.e.a. geleid tot het definitieve ontwerp en daarna de realisatie. Gaandeweg de productie kregen wij steeds foto's toegestuurd van de werkzaamheden en zagen we onze schuifpoort langzaam 'groeien'. Tot het moment daar was dat de schuifpoort kon worden geplaatst. Ook dat ging heel zorgvuldig en met veel passie. Alle vrijkomende rommel werd aan het einde van de middag opgeruimd en stond daar een prachtig mooi hekwerk, helemaal passend bij ons huis en de omgeving. Door storingen in ons wifinetwerk ontstond daardoor soms een 'bug' in het systeem, maar dat werd binnen een uur opgelost. Ook daar loopt de communicatie zeer prettig. Inmiddels heeft ons hek vorig jaar zijn eerste onderhoudsbeurt gehad waardoor de schuifpoort steeds soepel blijft werken, in de warme zomer, maar ook in de koude winter. Binnenkort volgt weer de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Wij zijn zeer content met het eindresultaat en elke dag bij thuiskomst word ik blij van het zien van het hek en de automatische opening als ik aan kom rijden. Kortom, veel dank aan Van Klompenburg! Frank Joosten

-Frank , Haarlem
17-5-2022
Geweldig

Super snel gedaan

-A .Bouw, Nunspeet
5-5-2022
Top bedrijf !!

Voor de 2e maal hekwerk laten plaatsen door van Klompenburg , van offerte tot aan de montage alles tot in de puntjes top geregeld.

Plaatsing door 2 zeer gemotiveerde monteurs

Door het prachtige hekwerk heeft mijn woning een super aanzicht gekregen .

-Ernest, Fernandez

Vraag gratis een offerte aan van uw beveiligingspakket!

Direct offerte aanvragen
Magnetic slagboom, speedgates en hekwerken – Navobi Ermelo

Magnetic slagboom, speedgates en hekwerken – Navobi Ermelo

Lees meer
Bedrijfsbeveiliging bij Trendhout Tuinhuizen – Hattemerbroek

Bedrijfsbeveiliging bij Trendhout Tuinhuizen – Hattemerbroek

Lees meer
Brandbeveiliging en camerabeveiliging Tuincentrum de Nieuwstad – Elburg

Brandbeveiliging en camerabeveiliging Tuincentrum de Nieuwstad – Elburg

Lees meer
Electric Fence – Van Mossel KIA

Electric Fence – Van Mossel KIA

Lees meer
Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

Lees meer
Bedrijfsbeveiliging – Companjen Bedrijfswagens Vriezenveen

Bedrijfsbeveiliging – Companjen Bedrijfswagens Vriezenveen

Lees meer
Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

Lees meer
Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Alarminstallatie, camerabewaking en brandbeveiliging bedrijf – Broekhuis BMW Enschede

Lees meer
Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Toegangscontrolesysteem appartementencomplex Isabellaland – Den Haag

Lees meer

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Alle diensten en producten in één!

Welke beveiliging past het beste bij u? Laat u inspireren! Vraag hier ons magazine aan en ontdek alle mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

*100% vrijblijvend
Wij adviseren u graag vrijblijvend over
onze beveiligingsoplossingen!