Siemens Brandmeldinstallatie

Een goede leefomgeving is een veilige omgeving

Bedrijven en gebouwen worden steeds complexer en vragen daarom om een steeds geavanceerdere benadering van brandveiligheid. Wij garanderen de best mogelijke brandbescherming die rekening houdt met alle mogelijkheden – de veiligheid van u, uw personeel, uw pand en uw activa staat centraal in onze aanpak.

Brandmeldinstallatie voor bedrijven: voldoen aan de specifieke eisen van uw omgeving

De betekenis van brandveiligheid in uw omgeving kan verschillen van wat er nodig is in een andere omgeving. We hebben speciale oplossingen ontwikkeld voor verschillende markten, die perfect aansluiten bij hun respectievelijke brandrisico’s en kenmerken.

De brandmeldcentrale van Siemens biedt u dé oplossing om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. De betrouwbare brandbeveiligingsinstallaties van Siemens activeren bij het eerste teken van gevaar een gecoördineerd alarm en de blussystemen worden geactiveerd. De systemen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en productkwaliteit.

Kosteloos advies van een beveiligingsexpert

Van Klompenburg voorziet in complete, innovatieve brandbeveiligingssystemen voor alle vereisten. Al onze brandbeveiligingssystemen zijn schaalbaar van klein tot heel groot en van eenvoudig tot complex. Hierdoor zijn ze eenvoudig aan te passen.

Neem contact met ons op!

Wat is een brandmeldinstallatie?

Is een brandmeldinstallatie verplicht?

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!