Maak sleutelbeheer makkelijker en flexibeler met een toegangscontrolesysteem

Bent u eigenaar van een bedrijf of appartementencomplex of een VvE beheerder? Overzicht houden over waar welke sleutel zich bevindt, is essentieel. Met online sleutelbeheer kunt u gemakkelijk anticiperen op kwijtgeraakte sleutels of als er een nieuwe bewoner/medewerkers bij komt.

Online sleutelbeheer

Er zijn verschillende oplossingen voor het verlenen en het beheren van toegang tot verschillende gebouwen, woningen of ruimtes. De meest efficiënte oplossing voor toegangscontrole verschilt per situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren.

Voordelen druppel of tag toegangssysteem

U kunt niet alleen bepalen wie op welke tijden het terrein of pand mag betreden, maar u kunt ook terugzien welke personen wanneer aanwezig waren. Vereenvoudig uw sleutelbeheer door deze duurzame oplossing.

Een verloren of gestolen tag of druppel kan eenvoudig uit geprogrammeerd worden: wel zo veilig!

Druppel en tag en afstandsbediening voor poorten en slagbomen

Is uw terrein afgebakend met een toegangspoort of met een slagboom? Het openen hiervan kan ook met een druppel of tag geregeld worden. Dit is niet alleen een stuk sneller, maar ook praktischer dan een losse sleutel.

Hoe wordt toegang verleend aan bezoekers?

Bezoekers van uw bedrijf of wooncomplex kunnen het terrein of gebouw betreden middels een intercomsysteem. Met het intercomsysteem van Van Klompenburg Beveiliging kunt u namelijk op afstand uw gast, de schoonmaker of de pakketbezorger binnenlaten. Bijna al onze intercoms beschikken over video en ze zijn allemaal niet alleen via het beveiligde online platform maar zelfs via uw mobiele telefoon te bedienen.

 

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Wiljan staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    *100% vrijblijvend
    Wij adviseren u graag vrijblijvend over
    onze beveiligingsoplossingen!