Intercomsystemen

Intercomsystemen

 

Ideaal voor grote bedrijven en wooncomplexen die alleen welkome gasten willen binnenlaten: het intercomsysteem. Via een spraak- of spraak-beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt. Op afstand kunt u toegang verlenen.

Op het gebied van intercomsystemen is een behoorlijke innovatie gaande, waardoor het nu al mogelijk is het beeld op de iPhone of iPad te zien en zelfs uw inrijpoort, schuifpoort of deur te openen. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging speelt in op deze innovatie, waardoor zij het mogelijk heeft gemaakt om zelfs garagedeuren, verlichting of de sproei installatie in de tuin aan te sturen met eerder genoemde producten, voor de verlichting en sproei installatie is een domotica-systeem onmisbaar.

Dit laatste, toegang verlenen op afstand, is zeer functioneel als u veel op pad bent, maar wel regelmatig gasten of bezoekers toegang wilt verlenen. Van pakketbezorger tot familielid: u bepaalt in enkele seconden of een persoon entree krijgt tot uw ruimte.

Standaard zijn onze systemen ook te koppelen aan uw telefooncentrale of VoIP-omgeving. Hierdoor kan het systeem geïntegreerd worden met uw bestaande infrastructuur.

1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Specialist in maatwerk
Specialist in maatwerk
24-uurs organisatie
24-uurs organisatie

Meer informatie over intercomsystemen? Neem contact op!

Onze merken

Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.