Kentekenherkenning

Kentekenherkenning

 

Parkeerbeheer in garages en op parkeerplaatsen kan zonder tussenkomst van mensen. Door een slagboom of poort te koppelen aan kentekenherkenning, geeft u alleen geregistreerde voertuigen toegang. De herkenning is ook de basis voor vastlegging van andere data, zoals parkeerduur.

Waar een normaal toegangssysteem veelal gebruik maakt van pasjes of tags, is dit met kenteken herkenning verleden tijd. Het innovatieve systeem herkent de kentekens van auto’s, vrachtwagens en andere voertuigen moeiteloos. Op basis van deze kentekens kan het systeem vervolgens toegang verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slagboom of verkeerspaal welke automatisch opent als u of uw bezoekers aan komen rijden.

De afgelopen tijd hebben we meerdere klanten mogen voorzien van een kentekencamerasysteem. Zo hebben we een groot logistiek bedrijf, een pluimveeslachterij en de Kamer van Koophandel overtuigd om te kiezen voor deze eenvoudige manier van toegang verlenen. Ook kan een gemeente, VVE, recreatiepark of hotel  deze manier hun parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten.

Dus bent u toe aan een goede en stabiele manier van toegang verlenen? Kies dan voor het kentekenherkenning systeem van van Klompenburg! Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging biedt u kentekenregistratie op maat. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
1 aanspreekpunt voor zowel hekwerk als beveiliging
Specialist in maatwerk
Specialist in maatwerk
24-uurs organisatie
24-uurs organisatie

Meer informatie over kentekenherkenning? Neem contact op!

Onze merken

Maurits van Klompenburg
Adviseur
Teruggebeld worden?
Laat hieronder je nummer achter en ik bel je binnen 1 werkdag terug.