Totstandkoming Van Klompenburg beveiliging

Willem en Maurits van Klompenburg

In 2022 vieren we het jubileum van Van Klompenburg: ons bedrijf bestaat 25 jaar! Wat begon met het zelf maken van hekwerken in de eigen schuur van vader Willem van Klompenburg, is verworden tot een grote onderneming met een scala aan werkzaamheden. Eén van de belangrijkste was het toepassen van beveiliging, dat sinds 2011 een vlucht genomen heeft.

Uitbreiden naar Van Klompenburg beveiliging

Zoon Maurits van Klompenburg vertelt: “Bij de verkoop van hekken kwam steeds vaker de vraag of we ook beveiliging konden aanleggen, zoals camera’s en alarmsystemen. In 2011 kwam ik als 18-jarige in het bedrijf en besloot ik de beveiligingstak op me te nemen. Elk vraagstuk heeft andere uitdagingen en je leert tijdens elk project weer nieuwe dingen. Daardoor blijft het werk zo uitdagend!”

Beveiliging op maat

De werkzaamheden van Van Klompenburg beveiliging lopen enorm uiteen. Van de montage van een enkele camera bij een particuliere woning tot een totaaloplossing met alarmen, brandbeveiliging en camera’s bij een groot winkelpand. Maurits van Klompenburg: “Thermische camera’s zijn enorm in opmars. Deze detecteren lichaamswarmte, waardoor onbevoegden nog sneller gesignaleerd worden. Maar ook bij bijvoorbeeld een afvalverwerker is deze camera ideaal, omdat het broei signaleert voordat er daadwerkelijk brand ontstaat. Zo kan er tijdig actie ondernomen worden.” Wilt u ook persoonlijk advies over geschikte beveiliging voor uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Van Klompenburg beveiliging.