Woningbeveiliging

Huisbeveiliging met een professioneel beveiligingssysteem

Uw huis laten beveiligen? Bescherm wat u lief is!

Uw huis beveiligen, een veilige thuishaven bieden aan uw familieleden en met een gerust hart van huis weggaan? Van Klompenburg werkt continu aan een veilige woonomgeving om uw welzijn te bevorderen.


Wij installeren al 25 jaar professionele beveiligingssystemen en camerabeveiliging voor thuis

Zoekt u oplossingen om uw huis te beveiligen? Weet u niet waar u moet beginnen en wat de grootste gevaren zijn? Van Klompenburg Beveiliging levert, installeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar professionele beveiligingssystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen zoals een alarmsysteem met meldkamer of een alarmsysteem met app.

Optimale woningbeveiliging door deskundig advies

De optimale woningbeveiliging draait in de eerste plaats om preventie. Onze experts bekijken de zwakke plekken in en rondom uw huis en adviseren u over de beste oplossingen afgestemd op uw situatie. Hoe zinvol is een alarmsysteem en welke componenten heb ik nodig? Kunnen er ook rookmelders worden geïntegreerd en welke voordelen bieden beveiligingscamera’s? Bij al uw vragen helpen onze vakmannen u graag verder. Hoe veilig u woning uiteindelijk wordt en van welk comfort u hierbij wilt genieten, beslist u helemaal zelf.

Brandbeveiliging voor woningen

Lees meer

Inbraakbeveiliging voor woningen

Lees meer

Camerabeveiliging voor woningen

Lees meer

Toegangscontrole voor woningen

Lees meer

Domotica

Lees meer
Alarmsysteem Van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging

Inbraakbeveiliging woning

Koester een veilige leefomgeving

Thuis wilt u zicht veilig voelen. Inbrekers creëren niet alleen schade of verlies, maar tasten bovenal uw veiligheidsgevoel aan. De politie adviseert u doorgaans om een alarmsysteem te installeren. Een alarmsysteem maakt een woning onaantrekkelijk voor inbrekers. Mochten er inbrekers gesignaleerd worden, dan is de kans groter dat zij gepakt worden.

Het alarmsysteem van Van Klompenburg signaleert ongewenst bezoek en handelingen en slaat in zo’n situatie alarm. Wij helpen u met de beveiliging van uw bedrijfspand. Onze betrouwbare camera’s en alarmsystemen waken 24/7 over uw eigendommen, zodat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

Camerabeveiliging woning

Zorg dat inbrekers uw woning overslaan

Ongewenste gasten houden we graag op afstand! Werk preventief met camerabewaking. U kunt met een gerust hart van huis gaan, want onze camera’s leveren een uitermate betrouwbaar en scherp beeld. Daarnaast worden inbrekers afgeschrikt door huisbeveiliging met camera’s en zullen in de meeste gevallen een ander doelwit zoeken. Betreden onbevoegden toch uw terrein of pand dan registreert een beveiligingscamera dit en beschikt u over bewijsmateriaal. Camerabeveiliging is maatwerk. Elke situatie en elke omgeving vraagt een andere aanpak. Met onze kennis voorzien wij u van de meeste geavanceerde camerabewaking. Optimale huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging met een alarmsysteem voor de beste huisbeveiliging alarminstallatie.

Bedrijfsbeveiliging Van Klompenburg Elburg

Brandbeveiliging woning

Brandveilig wonen

Brandgevaar in woningen; iedereen heeft ermee te maken. Wanneer er brandt uitbreekt, is het essentieel dat iedereen die zich in het pand begeeft zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. Woningbrand creëert immers niet alleen materiele schade, maar veroorzaakt ook jaarlijks vele slachtoffers.

Rookmelders verplicht per 1 juli 2022

Per 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping en besloten ruimtes die dienen als vluchtroute. Dit geldt zowel voor koopwoningen als huurwoningen. Heeft u nog geen rookmelders in huis? Dan is het nú tijd om rookmelders aan te schaffen.

Uw brandveiligheid professioneel laten regelen? Van Klompenburg Beveiliging is een kenner op het gebied van veiligheid en heeft ruime ervaring met brandveiligheid.

Alarmsysteem mobiel Van Klompenburg Hekwerken en Beveiliging

Toegangscontrole woning

Meer veiligheid en comfort

Elektronische toegangscontrole biedt u vele mogelijkheden voor het openen van deuren. Het tijdperk van sleutels kwijt komt hiermee ten einde, want met de toegangssystemen die Van Klompenburg u aanbiedt, betreedt u uw woning via een cijfercode, toegangstag of zelfs via een app.

Bent u niet thuis, maar wilt u de pakketbezorger of uw gast toegang geven tot uw woning, dan kan dat gemakkelijk op afstand. Via een intercom met camera ziet u wie er voor de deur staat en kunt u op afstand de deur openen.

Voordelen van toegangscontrole in combinatie met een alarmsysteem? Bij het openen van de deur wordt het alarmsysteem automatisch uitgeschakeld. Bij het sluiten van de deur wordt het alarmsysteem ingeschakeld.

Een automatische poort met toegangscontrole? Via een intercom die ingebouwd is in de poeren van een poort, kunt u bezoekers toegang verlenen tot uw tuin. De bezoeker meldt zich via de intercom. Via een scherm of app kunt u zien wie er voor de inrit staat en opent de poort automatisch als u hiervoor kiest. Op zoek naar een automatische poort? Van Klompenburg Hekwerken helpt u graag verder!

Elektrische poorten

Wij staan voor u klaar

Meer weten hoe u uw woning of bedrijfspand kunt beveiligen? Onze bekwame adviseur Rutger staat voor u klaar.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

  *100% vrijblijvend
  Wij adviseren u graag vrijblijvend over
  onze beveiligingsoplossingen!

  VEB erkend beveiligingsbedrijf

  Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.

  Beveiliging advies voor uw woning of tuin

  Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag of de beste oplossing voor uw pand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op.

  Neem contact met ons op!

  Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

  Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

  Alarmsysteem en camerabeveiliging voor particulieren – Woningbeveiliging

  Lees meer
  Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

  Huisbeveiliging en houtlook poort – Hulshorst

  Lees meer
  Toegangscontrole woonhuis voor veilig gevoel

  Toegangscontrole woonhuis voor veilig gevoel

  Lees meer